跳至
[2004年或之前] **8月BB會gathering**

首頁

尾頁

男爵府

Re: **8月BB會gathering**

[size=x-large]香港關心下一代"一歲生日會"慶祝活動

日期 : 11月28日
時間 : 10:00am ~ 5:00pm
地點 : 香港司徒拔道15號 - 嶺南會堂

己購票媽咪 :

1. ka9740 -- 1張
2. foon -- 2張
3. 嵐豬仔 -- 1張
4. peovicmar -- 4張
5. 笨笨媽-- 2張

[size=x-large]集合地點:灣仔地鐵站恒生銀行
[size=x-large]時間:13:30
[size=x-large]集合後乘的士前往目的地

男爵府

Noted. 唔該 !! foon

foon 寫道:
[size=large]香港關心下一代"一歲生日會"慶祝活動

男爵府

唔好意思呀, 原來我12月18日下晝唔得閒, 所以開唔到 party, 但係我12月11 & 12 號都要返學 bor, 12月19號唔得就唔好就我啦 !!

[size=large]*聖誕大派對*

請選擇日期 : 11, 12, 18, 19, 25, 26/12

1. foon -- prefer 11 & 18/12 (更正..)
2. ka -- prefer 11,12 & 18/12
3. 笨笨媽(暫定)
4. 嵐豬仔 -- prefer 19/12
5. CeciliaChg -- 第一次參加、請問通常玩d乜?

大宅

嵐豬仔,
12月19日早上唔係要去恆生智叻kid咩!(如果有飛的話)咁係咪改埋係晏d攪呀?如果係就無問題的.

[url=http://www.baby-gaga.com/][img]

男爵府

[size=x-large]**恆生智多kid嘉年華會**

日期 : 12月19日
時間 : 9:30 am ~ 1:30pm
地點 : 香港體育學院 (沙田源禾路25號)

入場卷會於12月初寄出, 如各位媽咪收到, 請大事宣揚, 以免其他媽咪唔知道, 錯失良機… :mrgreen:

男爵府

各位,

咁如果我地12月19日去恆生智叻kid嘉年華會(沙田), 時間應該係早上, 好唔好我地早d去玩完,然後去大尾篤搞聖誕旅行兼 party, 睇下o個度有冇食肆可以俾我地包少少地方,兼提供食物, 食完又可以去玩過

我地個旅行好似未搞得成, 加上o個日又已經好近目的地, 可以諗諗, , any idea ???

ka9740 寫道:
嵐豬仔,
12月19日早上唔係要去恆生智叻kid咩!(如果有飛的話)咁係咪改埋係晏d攪呀?如果係就無問題的.

大宅

一次過攪埋都好,或者不如睇下個邊附近仲有無承辦的燒烤場都可以喎,佢地提供埋場地,食物之類個D呢!又好唔好呀?
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]

洋房

嵐豬仔 寫道:
唔好意思呀, 原來我12月18日下晝唔得閒, 所以開唔到 party, 但係我12月11 & 12 號都要返學 bor, 12月19號唔得就唔好就我啦 !!

請選擇日期 : 11, 12, 18, 19, 25, 26/12

1. foon -- prefer 11 & 18/12 (更正..)
2. ka -- prefer 11,12 & 18/12
3. 笨笨媽(暫定)
4. 嵐豬仔 -- prefer 19/12
5. CeciliaChg -- 第一次參加、請問通常玩d乜?
6. peovicmar -- time (2pm-6pm??) if yes,
18&19/12 is both okay with me!!
Peony Wu

大宅

sorry!唔對路,入錯左gathering呢個添! :lol: 出返去先!

大宅

講講下好似唔辦聖誕大派對? ?-(
是否19/12? ?-(

男爵府

請選擇日期 : 19/12 (mcdonald's

1. foon -- 3大1小
2. ka -- 2大1小
3. 笨笨媽(暫定) -- 2大1小
4. 嵐豬仔 -- 2大1小
5. CeciliaChg -- 2大1小1B
6. peovicmar -- 2大1小 (你妹妹去唔去??)
7. deborah -- 5大3小 (連阿美)

[size=x-large]各位靚媽, 我地暫時cfm 1219 x'mas party at mcdonsld's, 我聽日會book定沙田區先, 方便大家去完智多kid嘉年華會唔使趕得咁辛苦. 我盡量book 3:00 ~4:30個場, 但要睇下full 左未, 我會再上來update~~如果到時唔岩既, 我再cxl booking~~

大宅

請選擇日期 : 19/12 (mcdonald's

3. 嵐豬仔 -- 2大1小
4. CeciliaChg -- 2大1小1B
5. peovicmar -- 2大1小 (你妹妹去唔去??)
6. deborah -- 5大3小 (連阿美)

[size=x-large]各位靚媽, 我地cfm 1219 x'mas party at mcdonsld's, 我聽日會book沙田區, 方便大家去完智多kid嘉年華會唔使趕得咁辛苦. 我盡量book 3:00 ~4:30個場, 但要睇下full 左未, 我會再上來update~~

男爵府

[size=x-large]日期 : 19/12
5. peovicmar -- 2大1小 (你妹妹去唔去??)

[size=x-large]各位靚媽, 我地暫時cfm 1219 x'mas party at mcdonsld's, 我聽日會book定沙田區先, 方便大家去完智多kid嘉年華會唔使趕得咁辛苦. 我盡量book 3:00 ~4:30個場, 但要睇下full 左未, 我會再上來update~~如果到時唔岩既, 我再cxl booking~~

男爵府

各位媽咪, 沙田m記全部full哂, e+我book左旺角(太子)m記, 資料如下, 如果大家唔ok既, 我會cxl booking, 請各位係12月5日前表態, 以免阻住其他有需要既人用m記攪活動, 謝謝.

[size=x-large]日期 : 12月19日
時間 : 2:30 ~ 4:00pm
地點 : <<嘉業麥當勞>> 荔枝角道嘉業大廈
電話 : 2380 2850

m記位置 : 荔枝角道, 始創中心對面, 近京港酒店, m記在2樓, 即渣打銀行樓上.

大宅

foon,
我應該無問題的,唔該哂你啦!thanks!

男爵府

ka9740,
welcome la... :mrgreen:
e+周圍都full哂咁濟, 我唸住book左先無蝕底.... :mrgreen:
個日上午去智多kid, 下晝開party, 一日攪掂, 都唔錯呀...

其他媽咪, 快馬加鞭, 快d睇下有無問題la.... :lol: :lol:

男爵府

[size=x-large]快d報名啦.....

1. foon -- 3大1小 [size=large](cfm)
2. ka -- 2大1小 [size=large](cfm)

各位媽咪, 沙田m記全部full哂, e+我book左旺角(太子)m記, 資料如下, 如果大家唔ok既, 我會cxl booking, 請各位係12月5日前表態, 以免阻住其他有需要既人用m記攪活動, 謝謝.

m記位置 : 荔枝角道, 始創中心對面, 近京港酒店, m記在2樓, 即渣打銀行樓上.

男爵府

Thank you. foon.

1. foon -- 3大1小 [size=large](cfm)
2. ka -- 2大1小 [size=large](cfm)
3. 嵐豬仔 -- 2大1小 [size=large](cfm)

[/quote]

男爵府

嵐豬仔,
我唸住叫埋工人去, 等佢幫下手看牛仔都好呀...我唔知你會唔會叫, 所以淨係幫你寫左2大1小咋...但我唸你工人可能放假, 你睇下點啦, 有需要就update資料, 唔該. :mrgreen:

男爵府

foon,
bingo !! 工人放假

foon 寫道:
嵐豬仔,
我唸住叫埋工人去, 等佢幫下手看牛仔都好呀...我唔知你會唔會叫, 所以淨係幫你寫左2大1小咋...但我唸你工人可能放假, 你睇下點啦, 有需要就update資料, 唔該. :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至