想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

第一次用,上星期都仲係淺深跟住7/8jun拉絲,今日驗紅d,直頭無線
上次m come 係29/5,經期通常27日
今日係第14日
係咪我驗錯方法(emoji)(emoji)
係咪已經排左

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

ahhhhhhmay 發表於 19-6-11 13:46
第一次用,上星期都仲係淺深跟住7/8jun拉絲,今日驗紅d,直頭無線
上次m come 係29/5,經期通常27日
今日係第 ...
你係飲左好多水去驗...定係第一次驗呀

複式洋房

la_source 發表於 19-6-11 15:46
你係飲左好多水去驗...定係第一次驗呀

我飲過水但唔係好多
同埋想問係咪排左就無線架啦?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

ahhhhhhmay 發表於 19-6-11 17:51
我飲過水但唔係好多

驗之前飲,冇線唔代表排咗,未排都會

男爵府

ahhhhhhmay 發表於 19-6-11 17:51
我飲過水但唔係好多

有淺粉红缐/冇缐都係正常,我本人排左都會有條極淺缐,你7、8號有拉絲丶分泌增多的話可能提早左排.之後驗紅D試下盡量忍一個鐘以上唔飲水再check,我就唔係每日定時驗的,只會唔用晨V+就自己方便
我玩紅D幾年,算老手知道自己快排卵時,支紅D一浸尿,對照缐都未出現,第一條線已經浮出黎,一分鐘都未夠就勁清楚,要放幾分鐘之後先清楚&穩定唔變顏色嘅雙線,都可能係流嘅~
P.S:我剛排卵,就算全日狂飲大杯水,紅D都係幾秒見深粗,如圖示

複式洋房

laisausau 發表於 19-6-12 11:13
有淺粉红缐/冇缐都係正常,我本人排左都會有條極淺缐,你7、8號有拉絲丶分泌增多的話可能提早左排.之後驗 ...

多謝你呀,希望快啲中
想問係咪一排左就立即淺粉或者無線架啦?
仲有深線係咪要即刻交功課?
多謝多謝

男爵府

ahhhhhhmay 發表於 19-6-12 22:06
多謝你呀,希望快啲中
想問係咪一排左就立即淺粉或者無線架啦?
仲有深線係咪要即刻交功課?

隔日啦~轉淺後1-2次ok

首頁

尾頁

跳至