潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

duckmouth 發表於 19-7-29 15:51
回覆 HANNAHCHENG 的帖子

你多高噢?

我153
但條帶要打個結先岩長 大細就岩岩好(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

樂晴天 發表於 19-7-30 07:45
請問幾$?

代購買 10800

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我只有150, 要如何打? thanks之前網站有賣這色, 5千多....https://www.matchesfashion.com/intl/search/?text=LOEWE++Puzzle+mini%3A%3AallCategories%3AWomens

wcpcelia    發表於 7 天前

男爵府

這樣? Thanks

複式洋房

duckmouth 發表於 19-7-30 14:26

係呀 打近d
我打左一邊兩個結 一邊一個結

複式洋房

duckmouth 發表於 19-7-30 14:06

我只有150, 要如何打? thanks之前網站有賣這色, 5千多....https://www.matchesfa ...

咁抵

男爵府

超勁平...已PM U ^^

大宅

回覆樓主:

我個果係三色拼色,medium size

男爵府

duckmouth 發表於 19-7-30 14:06

我只有150, 要如何打? thanks之前網站有賣這色, 5千多....https://www.matchesfa ...
Can pm?

男爵府

回覆 maggie_yip28 的帖子

現已沒有了 all sold out, 不過你都可得閒去look 下, 可能之後又有

男爵府

回覆 duckmouth 的帖子

好的,謝謝

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ka媽 發表於 19-6-14 09:13
視乎光線會睇到唔同色

so special

別墅

回覆樓主:

拼色

大宅

靚姐 發表於 19-8-1 02:40
拼色

i want this too! how much?

別墅

love_sukaa 發表於 19-8-1 14:46
i want this too! how much?

我在西班牙買,sales話係new colour, 退税後約HK$17000

wcpcelia    發表於 7 天前

複式洋房

addicted 發表於 19-7-26 21:03
拼色grey , easy to match

呢個色好靚呀,係咪已經無得賣(emoji)

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

Mine 2

大宅

2019勳章

入左這個色,Msize

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

呢款 color mix

大宅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
kamanma 發表於 19-6-12 11:51
以前用過Multi n 甲蟲
而家keep 一個small 一個mini

有無 jm 分享下, 我有small, 但條帶唔係幾好揹, 同埋條帶個尾成日飛出黎 fing fing 下, 除左換帶, 有無方法解決? 換帶又換咩好?
我係用stone blue

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊