潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

annlee 發表於 19-6-25 09:10
剛入手一個small size ,真係好用放埋遮都唔重,重有好多位,不過想問吓較到最短則揹,你哋會唔會跌帶,我 ...

我都有呢個問題, 同埋帶尾成日都飛出黎。
會唔會係 small條帶幼所以成日跌呢? 因為咁我反而小用佢, 成日用celine belt bag nano

伯爵府

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

貝媽 發表於 19-8-13 09:23
我都有呢個問題, 同埋帶尾成日都飛出黎。
會唔會係 small條帶幼所以成日跌呢? 因為咁我反而小用佢, 成日用 ...

帶尾我無飛出嚟,只係跌帶我唯有斜背不過有時想斯文啲側背,不過尋日居然收到時代廣場sales WhatsApp 嚟叫我過去做手袋護理,我諗市道真係差咗,佢想博吓有無生意我諗

大宅

annlee 發表於 19-8-13 09:32
帶尾我無飛出嚟,只係跌帶我唯有斜背不過有時想斯文啲側背,不過尋日居然收到時代廣場sales Wha ...

我好想換過條帶, 但無乜邊款睇得岩。斜揹又覺得佢偏大左小小, 佢係輕, 但我好小用

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章

貝媽 發表於 19-8-13 09:11
有無 jm 分享下, 我有small, 但條帶唔係幾好揹, 同埋條帶個尾成日飛出黎 fing fing 下, 除左換帶, 有無方 ...

我都有用small 條帶好正常喔
妳覺得點唔好咩?我側同斜咩都冇問題喔

Hello...

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章

貝媽 發表於 19-8-13 16:49
我好想換過條帶, 但無乜邊款睇得岩。斜揹又覺得佢偏大左小小, 佢係輕, 但我好小用
...

如果small 妳覺得大,可以考慮入多個mini, mini 細得來非常實用的

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Hello...

別墅

kamanma 發表於 19-8-14 12:30
如果small 妳覺得大,可以考慮入多個mini, mini 細得來非常實用的

我都諗緊買MINI ...
真係好用嗎? 我見岩岩擺到部 iphone 7 plus ..

水晶宮

jc280915 發表於 19-8-14 14:43
我都諗緊買MINI ...
真係好用嗎? 我見岩岩擺到部 iphone 7 plus ..

cute 又實用我用iphone 10 都ok ar
妳可以去shop try try sin

jc280915    發表於 19-8-15 10:40
Hello...

男爵府

2019勳章

墨綠色 覺得會好襯 專門店$20600

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊