潮流時尚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

沒想到今年是老佛爺最後一季的工坊系列。工坊系列是最接近高定的一個系列。今年是埃及主題,所以已知一定會非常華麗。上星期private viewing 預先看到首次出現的stamped leather hobo bag 同graffiti 2.55,和想像中有點落差,反而acc 則非常美。
new launch 反而看中這個埃及文字mini,我覺得比之前出的charms 2.55更好看。大家覺得呢?

這法老是我最喜歡的一個。CC brooch 紅色和綠色之中選了綠!很難抉擇,但還有幾個喜歡的未返!

還意外收獲了這條classic scarf > <

dada_sweetbaby    發表於 19-6-20 20:17
pymame    發表於 19-6-13 20:41
sotibal    發表於 19-6-13 20:40
ada0707    發表於 19-6-13 08:28
Cheuk2012    發表於 19-6-12 23:21

大宅

Mini 幾靚,how much?

大宅

烚熟猪媽 發表於 19-6-12 19:21
Mini 幾靚,how much?

3萬頭

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

有特色!

大宅

ccmaniac 發表於 19-6-12 18:34
沒想到今年是老佛爺最後一季的工坊系列。工坊系列是最接近高定的一個系列。今年是埃及主題,所以已知一定會 ...

Very good choices!

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

回覆 ccmaniac 的帖子

Very nice

男爵府

回覆 烚熟猪媽 的帖子

Thanks! It's 31xxx. (I forgot the exact price > <)

大宅

ccmaniac 發表於 19-6-12 18:34
沒想到今年是老佛爺最後一季的工坊系列。工坊系列是最接近高定的一個系列。今年是埃及主題,所以已知一定會 ...

請問Scarf幾錢

子爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我都好期待呢個season嘅 accessories
應該好精緻

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

唔知手袋嗰啲一粒粒會唔會好易甩呢 話曬而家啲手工咁差

男爵府

回覆 ceci0303 的帖子

Should be 3500^^

男爵府

回覆 appleyuen 的帖子

CC 每年都會出一個charms handbag。touch wood so far 我未遇過呢d情況。我唔係幫CC,不過佢每年都賣咁多袋,有一兩個出現問題係無可口非,始終係handmade。最重要customer service 做得好,補救番件事就ok。

大宅

袋我今次麻麻,ACC我暫時買左頸鏈2條同一條SCRAFT, 今次ACC系精緻既,但偏大同難CARRY (我指我),頂多買黎收藏~~

大宅

ccmaniac 發表於 19-6-13 11:36

Should be 3500^^

請問係咪都係香港買

男爵府

回覆 purplenight 的帖子

今季我冇睇中necklace, 反而brooch 睇中好幾個^_^ 我訂左個手掌咁大個的brooch, 預左只可以著厚外套用。有機會可以欣賞下你的pick嗎?^_^

男爵府

Yes ^_^

首頁
12345...6

尾頁

跳至