潮流時尚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

ccmaniac 發表於 19-6-14 18:23
回覆 purplenight 的帖子

我都係SA 幫我keep。你留意下,其實2個色都靚, 不過我覺得黑色sharp d^^

呢條係90x90?

大宅

回覆樓主:

How about the bags, i like the gold but afraid just gold will become 土豪。Black+gold graffiti is very beautiful too but i have classic black already, seems very similar color tone. Struggling (emoji)

男爵府

回覆 kitkit99_99 的帖子

Yes^^

男爵府

回覆 scarletbb 的帖子

Between the two I'd say the graffiti WOC. The pattern is actually quite nice, especially in smaller size. Maybe you can consider gold graffiti mini cf? My SA highly recommended me to choose this combo but I think it's too chic for me (though I agree gold graffiti mini is indeed the best combo this season!) > <

公爵府

大宅

ccmaniac 發表於 19-6-14 18:23

我都係SA 幫我keep。你留意下,其實2個色都靚, 不過我覺得黑色sharp d^^

今早sa終於覆我了,我都留左黑色。白色我麻麻。。

大宅

ccmaniac 發表於 19-6-14 18:25

靚! 好vintage! 不過我戴brooch 多過頸鏈> <

嘩,你呢個都好復古呀,我就同你相反,我necklace多,而且咁橋個條logo唔大,可以帶番工,我份工既衣著要非常低調的。。。

男爵府

恭喜恭喜!我仲等緊果條有coco Chanel樣 的scarf

男爵府

我番工要著深色/淨色為主,所以我鍾意配下scarf/ brooch其實各有各靚!希望你今日巡鋪揀到心頭好!

子爵府

hashtag影視迷勳章

scarletbb 發表於 19-6-14 21:18
How about the bags, i like the gold but afraid just gold will become 土豪。Black+gold graffiti is ve ...

graffiti 幾特別,個扣好靚。
不過睇耐左會有d俗

大宅

ccmaniac 發表於 19-6-12 18:34
沒想到今年是老佛爺最後一季的工坊系列。工坊系列是最接近高定的一個系列。今年是埃及主題,所以已知一定會 ...

多謝樓主報料呀!我今天出了買白色絲巾,真是好靚呀!

男爵府

回覆 Princess999 的帖子

不用客氣!恭喜你買到心頭好!

男爵府

今日落Chanel 走一趟,收獲了一對mules 同brooch! Mules 的皮鏈好classic ,黑白之間簡左好耐> <

Cheuk2012    發表於 19-6-17 23:25

大宅

ccmaniac 發表於 19-6-15 21:21
今日落Chanel 走一趟,收獲了一對mules 同brooch! Mules 的皮鏈好classic ,黑白之間簡左好耐> <

對mules原本我都想買,但穿上腳唔夠gucci果對舒服同靚(可能我腳面闊同多肉)。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

回覆樓主:

男爵府

款我鍾意chanel 多d> <我隻腳都多肉架。

大宅

ccmaniac 發表於 19-6-16 11:12

款我鍾意chanel 多d>

原來你都係著到咁嘅樣,我就係有少少睇唔慣添,宜家又有少少想買

大宅

最後我買左絲巾同手帶 (上傳唔到張相SO SAD)
其實好想買鞋,但先生一直都唔建議

當日都睇中MINI 2.55塗鴉款,上身真系幾型,但我又覺得樓主你POST個款唔錯,而家1516緊...

我只會星期六日咩靚靚袋,平日是簡約布袋,衣著風格就一時時,所以我到而家都仲唸緊...

男爵府

買啦!其實我想去買埋白色。不過好快又fall winter, 驚著唔切。

男爵府

我自己好喜歡charms, 不過graffiti 係比較受喜歡/ 搶手。睇下你係咩風格,如果carry 到型,graffiti 唔錯。如果girly d 就charms.
點解先生唔贊成買鞋既?

首頁
12345...6

尾頁

跳至