時政擂台

跳至

首頁
34567...16

尾頁

水晶宮

Po 紅地毯,用新款歐盟唔知第幾期警車去請呢位女仔上車。係咪咁呀?

子爵府

其實都冇辦法,唔拉佢啲衫掂到佢隻手都會比人話非禮

伯爵府

bobosweet 發表於 19-6-12 19:10
你未見過國際標準?好人好者自己行自己走唔得嘅,係都要人抬?不嬲都後果自負架啦!
...

冇錯,使唔使幫佢化埋妝呀

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

一陣抬腰又話非禮架啦!

珍珠宮

畀面勳章

lingfu 發表於 19-6-12 19:36
可惜呢度jm竟然覺得警察真係正義到唔會姦咗啲女
仲話我涼薄
都唔知係我曲線定佢地不願面對

有女人被警察強姦好好笑?

子爵府

細細聲 發表於 19-6-12 19:07
真係吾明係咩道理

自己行米冇事囉~~
係外國成件衫俾人扯都見過

伯爵府

唔明咩道理? 咪問下條女做咩訓街囉
唔通搵掃把掃佢咩!

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

lingfu 發表於 19-6-12 19:13
抵俾人扯衫侮辱
呢啲暴徒真係好煩
入房後最好姦埋佢

咁講過份左喎!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

抵俾人扯衫侮辱
呢啲暴徒真係好煩
入房後最好姦埋佢

”入房後最好姦埋佢“

呢種說話只有你呢種人先講得出口

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

emilmama 發表於 19-6-12 19:32
警狗的確試過強姦報警女生。

你攞呢段新聞多餘,難道post幾單父親攪自己細路嘅新聞,就全香港/全世界父親都係咁?

https://topick.hket.com/article/2142824/%E5%BB%9A%E5%B8%AB%E7%8D%B8%E7%88%B65%E5%BA%A6%E6%80%A7%E4%BE%B5%E8%A6%AA%E5%A5%B3%E5%88%A4%E5%9B%9A%E8%BF%9114%E5%B9%B4%E3%80%80%E5%AE%98%E6%96%A5%EF%BC%9A%E5%B0%87%E5%A5%B3%E5%85%92%E7%95%B6%E6%80%A7%E7%8E%A9%E5%85%B7
任職廚師的五旬父親於2005年至去年,在過去12年來於親生女兒10歲至16歲期間,4度乘妻子睡覺或洗澡時強姦女兒,事隔7年,當時22歲女兒長大成人後,再次遭父親施以魔爪,事後女兒與父親反目後向母親揭發事件,女兒被帶往同母異父的姊姊家中居住,並報警指遭父親強姦……
警察知法犯法罪加一等。必須嚴懲。

大宅

Cankk 發表於 19-6-12 19:48
唔明咩道理? 咪問下條女做咩訓街囉
唔通搵掃把掃佢咩!

就算訓街又點,又吾係你屋企

侯爵府

細細聲 發表於 19-6-12 19:07
真係吾明係咩道理
呢件係暴徒,有腳吾會行,當正自己係上賓要人抬,真係難為抬呢件野嘅人

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

呢d時候,唔分男女卦,邊個話女性唔可以係暴徒。

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

mei524 發表於 19-6-12 19:44
以為去咗印度,
咁有人性的說話都講得出口
呢度都有人講啦
呢班係暴徒 不分男女架
拉咗去暗格會做啲咩係警察決定架啦
我有冇講錯?
藍絲今日都係咁講
唔想俾人對人待咪乖乖地做順民
唔滿意警察同政府咁對你呀?移民囉
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

banbanmm 發表於 19-6-12 19:47
有女人被警察強姦好好笑?
好笑得過特權階級連做過分事情都有人覺得係正確?
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

大宅

抵俾人扯衫侮辱
呢啲暴徒真係好煩
入房後最好姦埋佢

咁講嘢都有嘅,不知所謂!

子爵府

Onlok 發表於 19-6-12 19:49
你攞呢段新聞多餘,難道post幾單父親攪自己細路嘅新聞,就全香港/全世界父親都係咁?

https://topick.hke ...
香港警狗犯案多到可以出書,

[color=rgba(0, 0, 0, 0.4)]2019-01-29 15:14
【警隊年結】被捕警務人員增55% 一哥:成因包括不恰當性慾望
[color=rgba(0, 0, 0, 0.84)]警務處處長盧偉聰今日(29日)出席立法會保安事務委員會特別會議,交代2018年的罪案情況。公民黨楊岳橋關注警務人員被捕數字,盧偉聰表示,2018年有45名正規警務人員涉案被捕,包括刑事案及非刑事案,人數較2017年的29人上升五成半,去年的數字亦是自2015年來新高。

[p=24, null, left]林卓廷:一單都嫌多

[p=24, null, left]就警務人員犯案數字上升,盧偉聰指警隊是高度重視及關注,但強調佔整體人數的小部分。就警務人員犯案成因包括個人理由,如貪心、不恰當的性慾望、同輩影響等。單單從數字來看,難以就警隊誠信委員會是否有成效下結論。他表示,不會姑息任何違法違紀人員,會公正嚴肅跟進所有案件。由副處長督導的誠信委員會早前已推出《不恰當行為介入指引》。

[p=24, null, left]民主黨林卓廷認為「一單都嫌多」,並指警務人員犯罪會打擊警隊形象。另外,鄭松泰關注早前警務處保安部一名警司被揭發疑利用「安全屋」與情婦幽會,盧偉聰會上未有回應。

珍珠宮

畀面勳章

lingfu 發表於 19-6-12 19:54
好笑得過特權階級連做過分事情都有人覺得係正確?

唔好扯開話題啦你,有女人被警察強姦再加個笑臉,夠膽post,冇膽認!

伯爵府

細細聲 發表於 19-6-12 19:50
就算訓街又點,又吾係你屋企

咁你試下訓囉
阻住人地私人地方仲問點解
你見唔到咩!

禁止訪問

首頁
34567...16

尾頁

跳至