自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

2019勳章

shino_mok1983 發表於 19-6-12 21:14
朋友約一個月前係交友app識左個男人,話自己係地質學家係海上鑽油台工作,又話黎緊會黎香港定居。我朋友中 ...

Passport number 係英文字開頭

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

你拎去報海關話有人行使假護照

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

盡左朋友義務勸左佢就算,你講咩都入唔到耳或用好多理由去否定,勸得太多反左面到時佢衰左就少左個朋友關心佢,人生學問有時係需要交下學費,如果唔係借錢解決由佢撞下板。

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

shino_mok1983 發表於 19-6-12 21:37
一千蚊美金
朋友聲稱話佢未入數,希望救到佢啦
...

一千蚊美金不算多,不過比完仲有下文,只有更多。

日月水火    發表於 19-6-13 08:06

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

你真係好好朋友
係我講一次就算, 佢大把錢畀人呃由得佢

男爵府

畀面勳章

metrochung 發表於 19-6-12 21:43
一千蚊美金不算多,不過比完仲有下文,只有更多。

我都擔心係咁,無底深潭
若要人不知,唔好太低B~~~

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

shino_mok1983 發表於 19-6-12 21:35
我都有咁問我朋友,個男人話wifi訊號差,打唔到視像通話喎

所有鑽油台,訊號都是超好的~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

有冇見過真人?

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

losttoa 發表於 19-6-12 21:40
你拎去報海關話有人行使假護照

沒有用的,因為是國際騙子~

男爵府

畀面勳章

大力大力 發表於 19-6-12 21:46
所有鑽油台,訊號都是超好的~

最恐怖就係可以打whatsapp電話但打唔到視訊電話,佢仲信到十足,真係嘔電(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️

複式洋房

真嘅美國護照第一行嘅USA同Nationality個United States of America係同d紫色字同大小同字體。唔係同其他information一樣用粗黑字體。

Sex 同 Place of Birth係同一行。

男爵府

畀面勳章

auhiyo 發表於 19-6-12 21:47
有冇見過真人?

梗無啦,據我所知有通過whatsapp電話,無視訊過,男人有send相比朋友睇咁囉

男爵府

shino_mok1983 發表於 19-6-12 21:48
最恐怖就係可以打whatsapp電話但打唔到視訊電話,佢仲信到十足,真係嘔電(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emo ...

whatapps唔得咪電腦law,即時影相都得架。

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

轉左scan相好耐喇wor,點會貼相呀(p得咁粗)

複式洋房

不過你點講都會信係真㗎啦。我識人屋企人比人厄咗7位數。樓都按埋

男爵府

Charlotte_mom 發表於 19-6-12 21:50
轉左scan相好耐喇wor,點會貼相呀(p得咁粗)

特區護照都scan 相啦!(emoji)(emoji)(emoji)

男爵府

mommyli 發表於 19-6-12 21:50
不過你點講都會信係真㗎啦。我識人屋企人比人厄咗7位數。樓都按埋
...

女人錢真係咁易呃?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

shino_mok1983 發表於 19-6-12 21:33
我見識少,未見過美國護理係點樣,所以上黎跪求大家高見啫

我都未見過, 以為你已解左謎添
請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。

男爵府

畀面勳章

mommyli 發表於 19-6-12 21:48
真嘅美國護照第一行嘅USA同Nationality個United States of America係同d紫色字同大小同字體。唔係同其他inf ...

你好厲害呀

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

你俾呢個post佢睇啦!

首頁
12345...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊