時政擂台

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

2019新春慶豚圓 2019勳章

侯爵府

Jasmine-4711 發表於 19-6-12 23:29
哦,係來野餐呀,原來鐵通用來bbq的,用磚砌bbq爐。

班泛民叫人去野餐,自己就安坐家中或在立法會中開記 ...

同意 , 說好的和平只是籍口,根本有心人利用人哋,精人出口笨人出手,卒仔上前死,將軍在後只要出口術就得 ,一味叫人出去,那班議員在哪兒吖? 叫人做暴民自己就龜縮

禁止訪問

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

CS_HON 發表於 19-6-12 23:31
係咁架啦,時政人招數,唔好浪費時間
你咁講人哋會以為你唔講政治話題㗎!

實情係…好多時政話題都見到你囉!時政人

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

JazlynBaby 發表於 19-6-12 23:35
就死仲要話人抵死、唔係黑心係咩?
香港自從佔中件事社會都撕裂得嚴重、今次仲勁! 你唔心痛? 講真、我 ...

嘥氣啦你!

有事啲講 禽獸行為 的新聞,仲毒的說話都有啦!

你哋啲黃絲帶有特權,唔話得嘅?

你呢個帖唔撕裂 Bk 會員?學人做保長

子爵府

露比2006 發表於 19-6-12 22:10
d人把口 真係衰。。。受傷嘅都話係暴徒
係bk, 基本上對政府有反對聲音既都係暴徒

珍珠宮

JazlynBaby 發表於 19-6-12 23:02
明、你呢個冷血婦
好理性呀!
#曲

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

JazlynBaby 發表於 19-6-12 23:02
你第一個出來認、唔識醜字點寫仲話人
自己睇啦!

仲唔認撩交嗌?

禁止訪問

珍珠宮

JazlynBaby 發表於 19-6-12 23:45
知你等錢洗、周圍搵帖回
屋企有冇鏡丫?
數下你自己留言反條例嘅留言多,定我支持嘅多?

我睇過床下底唔見你喎!你點知我等錢洗

侯爵府

好媽媽勳章

維護警察就係警嫂?咩羅緝?我吾識人做警察嘅!講句抵死好冷血嗎?BK昨晚有會員開post話想殺死林鄭添!話時話,暴動傷亡係連保險都吾賠的,意思即係你死你事,閣下自理,與人無由。

珍珠宮

JazlynBaby 發表於 19-6-12 23:47

你講得啱、我唔會再回佢、睇返佢啲記錄、佢個個帖都係時政post , 搵食行遠啲、又要買賣金器、擺明好窮等$洗
0.5毛都唔應該益呢啲人

你起我舊留言,我都唔怕你,我俾人起過無限次啦!

無用唔帶將舊金器賣咗佢,我唔覺得有問題!

返而係笑人嘅至係 井底之蛙

子爵府

班死肥c9 真係無人性!咁講野一定有報應!

珍珠宮

JazlynBaby 發表於 19-6-12 23:47

你講得啱、我唔會再回佢、睇返佢啲記錄、佢個個帖都係時 ...

仲有試過俾人話維修冷氣都要上網問,話我屋企無男人,係棄婦…等!

你哋啲自以為好公義的人,就愛起人留言後…說三道四作故仔

呢啲招數 Out la

子爵府

agnesbeebee 發表於 19-6-12 22:29
夠嗰24萬人冷血?呀,唔係,係103萬先啱
居然支持殺人犯逍遙法外

好心你啦!人地台灣都講咗通過咗都無用,咪識少少扮代表!

公爵府

2019新春慶豚圓

momo06 發表於 19-6-12 22:18
呢度已被占領,有乜關於條例嘅都唔好系度講,咪盞自己心傷

來來去去都係嗰幾個,咁認同大陸好心佢地搬返大陸住啦,香港咁多暴民

我女學校個家長群組都有一個家長(明顯係新移民)話啲人抵死,但完全冇人和應佢,真係唔知邊個同學仔咁唔好彩,有個咁冷血既亞媽⋯

禁止訪問

子爵府

janice1226 發表於 19-6-12 22:37
BK出面d post一面倒 我都廢事開黎睇, 句句都係暴徒,一見到唔係同路人, 幾個圍住輪流攻擊。 老實 ...

因為好多警犬家屬

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊