時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

yw1987 發表於 19-6-12 23:55
無錯,根本最暴力就係班警察

不過呢度可能好多人老公都係當差,or 選擇性失明

BK有班人比人洗左腦,好明顯
某堆會員成日狗衝出黎幫政府同黑警

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

至於橡膠子彈射邊個位嘅問題,聽到開槍聲一個人正常嘅反應係縮頭烏前,角度真係唔知會估到幾低,段估應該冇人聽到槍聲會跳高掛,係呢種角度嘅情況之下,本身應該係打身體嘅手腳,分分鐘變咗打頭打頸,所謂子彈冇眼,呼籲你哋走你唔走,話明會開槍又唔走,又分唔到你哋邊啲係細路邊啲係大人,個個都帶晒口罩,就算警察想分開唔打啲細路,點分呀走埋去拆開口罩先打佢呀定係查佢學生證啊?

係一個混亂嘅情況之下,只能夠用最迅速嘅情況之下制止發生咁危險嘅機會。

子爵府

呢度好多身不由己的警嫂

伯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

警察既行為真係太令人失望

別墅

To Hong Kong Police

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

回覆樓主:

聽得到槍聲都已經即中招啦。。。。。火雲邪惡咩, 唯快不破呀? 咁多人又嘈又盛, 仲聽到槍聲仲識避? 睇片完全無人識縮低身。。。只有突然受擊

拗咩野呀。。。睇戲咩而家

林鄭話大家示威係要協手段, 邊鬼個選佢出來? 佢點可以唔理香港人意願代表香港人簽任何野! 即大家話呢班示威後生仔無必要講到代表“你” 上街爭取 , 但又點解甘願林鄭代大家簽訂呢條不知所謂既條例。。。

香港人犯事點解要狎去大陸?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

畀面勳章

tammy2008 發表於 19-6-13 02:40
聽得到槍聲都已經即中招啦。。。。。火雲邪惡咩, 唯快不破呀? 咁多人又嘈又盛, 仲聽到槍聲仲識避? 睇片 ...

你又唔啱啦你真係以為啲警察個個都係槍王,孔道火雲邪神咁,唔知點解我見到段片嗰個人被射中係移動緊被射中,如果物體有移動嘅仲邊個位邊個知啊咁遠。純粹討論,冇諗過坳。

我虛心問嘅咋:咁而家通過左呢條條例嘅話,係咪會將喺台灣殺咗人嗰條友運去大陸到審先?

你又覺得如果條條例通過左,即刻有啲咩人會被送去大陸死呢?我想知咋。

首頁

尾頁

跳至