想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

下個星期準備開針,之前睇人講植入後食高蛋白質食物. 甘打針個兩個星期又有咩食物可以提升卵子質素?

維他命丸已經食緊:
Folic acid 1mg (1 per 2 days)
D3 1000 IU/UI (1 per day)
Inositol 500mg (1per day)
CoQ10 Ubiquinol 100mg (6per day=total 600mg)
Vitamin E 400UI (2 per week)
Vitex 400mg (2 per day)
Vitamin C 500mg + zinc 2mg (1 per day)

別墅

Evie1314 發表於 19-6-13 09:49
下個星期準備開針,之前睇人講植入後食高蛋白質食物. 甘打針個兩個星期又有咩食物可以提升卵子質素?

維他命 ...

食黑豆,每朝早起身食。食三十至五十粒。同埋食兩隻雞蛋

別墅

維他命 ...

我應該下個月就開針。我有食肌醇同維他命E 同飲中藥

大宅

維他命 ...

請問你Fsh LH指數如何?點解要食600mg coQ10咁多??(我剛剛拎左blood test, 9月先見醫生)(emoji)

大宅

回覆 Renault 的帖子

我FSH 5.7(根據我月經第2日) , LH 我醫生漏左檢。食co10 600mg 係上網話開始做ivf 要食600mg. 我係開始前一個月先食600mg...平時食開400mg

我係加拿大做人工受孕...

大宅

回覆 fannyfanny_0904 的帖子

謝謝! 你一日兩隻雞蛋都食蛋黃嗎?

大宅

Evie1314 發表於 19-6-13 23:01

我FSH 5.7(根據我月經第2日) , LH 我醫生漏左檢。食co10 600mg 係上網話開始做ivf ...

My Fsh 7.1 LH 5.8 day3 period test~
My husband scared i took the wrong supplements..... he said I should wait to ask the doctor(emoji)
But I don’t want to waste few months n do nothing ~ I’m living in France so no Chinese medicine to help strengthen my body before ivf...

大宅

I live in Vancouver. Doctors here seem do not trust those vitamins. But I did some research , it really helps a lot when u are doing ivf. I have PCOS. My period is not regular , but after taking those vitamins, my period improves a lot(at least 3x days ).Doctor here doesnt say much for my case. Even tho my blood test, they are missing to do LH too...sad :( If u wanna do ivf , better start eating supplements at least 3 months..just my opinion

別墅

維他命 ...

你食Supplement有冇 side effect?

我最近塊面勁敏感,最近上網睇先發現CoQ10 Ubiquinol有好多side effect例如敏感和血壓低。但其實我只係食100mg...

男爵府

維他命 ...

Ubiquinol is more absorbent than Q10, so in theory you should take less than normal Q10, 600mg seems a lot!

大宅

Hoyizi 發表於 19-6-14 16:18
你食Supplement有冇 side effect?

How much u take!?!?
死啦我本身敏感底⋯⋯⋯
Btw,你poo poo ok ma!? 身體排不了毒通常會喺皮膚發出黎~

大宅

回覆 canteen31 的帖子

Thanks for letting me know !!!!! I will reduce my dose !!

大宅

回覆 Hoyizi 的帖子

完全冇敏感呀

男爵府

Evie1314 發表於 19-6-14 22:43
回覆 canteen31 的帖子

Thanks for letting me know !!!!! I will reduce my dose !!

Some manufacturers claims to be 8times more absorbent than Q10! So I think you should stick with the recommendation of your ubiquinol.

別墅

Evie1314 發表於 19-6-13 23:02
回覆 fannyfanny_0904 的帖子

謝謝! 你一日兩隻雞蛋都食蛋黃嗎?

一隻食一隻唔食

別墅

fannyfanny_0904 發表於 19-6-13 15:39
食黑豆,每朝早起身食。食三十至五十粒。同埋食兩隻雞蛋

請問抽卵前幾耐食? 同埋黑豆同雞旦係有咩幫助?

請指教

別墅

chechichi 發表於 19-6-28 15:34
請問抽卵前幾耐食? 同埋黑豆同雞旦係有咩幫助?

我係臨抽卵前一個月日日食,佢地幫助製造靚卵子。

複式洋房

fannyfanny_0904 發表於 19-6-29 10:44
我係臨抽卵前一個月日日食,佢地幫助製造靚卵子。

請問黑豆要點樣整法?明天開針了

別墅

Kwan2001 發表於 19-6-29 11:51
請問黑豆要點樣整法?明天開針了

隔水蒸熟佢

複式洋房

fannyfanny_0904 發表於 19-6-29 15:40
隔水蒸熟佢

謝謝解答(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至