自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

其實做咩都冇用,條例係一定會過。
這個食埋台灣嘅機會可一不可再,相對一個區區800萬人口香港嘅穩定性,台灣回歸一個中國實在太重要。
其他人相信什麼堵塞漏洞、不希望香港成為罪犯天堂嘅藉口,只可以講too simple,too naive。
林鄭固然難做,但大部份人(可能包括她自己)都高估了她的解難能力,處理方式可以盡量以柔制剛,現在硬碰硬就如貿易戰,殺敵一千、自損五百,點樣都係lose-lose game,平民百姓都要硬食。

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

男爵府

請不要放假消息, del post

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

新聞話今日唔會開會喎, 你呢張假野黎

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

mizuho 發表於 19-6-13 13:09
其實做咩都冇用,條例係一定會過。
這個食埋台灣嘅機會可一不可再,相對一個區區800萬人口香港嘅穩定性,台 ...

睇耿爽個發言態度都覺得條例過硬,香港政府失民心都要死頂!
你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

今時今日網絡已經夠發達
可唔可以自己印証一下先出帖呢?
你iPhone無顯示時間架咩?
天朗氣清

珍珠宮

bubblesb 發表於 19-6-13 12:20
緊急嚟個二讀啦⋯⋯ 唉

有無先求證,年輕人,做事唔可以咁莽撞!

水晶宮

ddkaka 發表於 19-6-13 12:37

大佬呀,你出post時已經12:20分,你張急緊通知寫住10:30, ...

10時30日都有人信? 造假都認真d啦

首頁

尾頁

跳至