自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

頭半齣戲幾精彩,唯一缺點是節奏慢左少少。

靈蛇島之後拖拖拉拉、哭哭啼啼,以為變左睇瓊瑤。趙敏的性格本來是不認輸,搞到日日喊,睇到好悶。

連這套戲的最大亮點—楊逍,差不多在後幾集完全消失,簡直不知所謂。無理由唔講楊逍個結局,而且前段明明暗示他會死的。

男爵府

牛年勳章 Poo得好勳章

唔想睇金毛獅王死,已經跳船,唔睇最後幾集

珊瑚宮

回覆樓主:

背得出的劇情, 仲要越拍越差,早就熄機

子爵府

回覆樓主:

阿黃衫姐姐同周芷若打嗰一幕, 簡直唔能夠叫係打, 根本都未出手, 周芷若就後退, 等我開頭仲有啲期待㖭

wcpcelia    發表於 19-6-14 16:47

子爵府

Kate111 發表於 19-6-13 13:22

靈蛇島之後拖拖拉拉、哭哭啼啼,以為變左睇瓊瑤。趙敏的性格本 ...

之前已經唔想見到滅絕,佢死左又俾周芷若悶親

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

倚天劇情跟本麻麻,攻打光明頂後,就唔好睇,同射鵰英雄傳,神雕俠侶爭好遠

珍珠宮

2024年龍年勳章

靈蛇島之後拖拖拉拉、哭哭啼啼,以為變左睇瓊瑤。趙敏的性格本 ...
最後楊逍會再出場,放心。

大宅

係啦, 爛尾, 最尾兩集最難睇

男爵府

虎到金來勳章

最唔鍾意就係睇趙敏,覺得佢好煩!
心情勁好!

瑪瑙宮

攻打光明頂好睇, 之後無睇了, d 女角又唔靚戲又屎. 不過, 張無忌係可造之才.

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

趙敏點解唔可以哭? 一個女孩子, 遇到錯折哭吓都唔得?
周芷若就可以成日哭哭啼啼, 扮可憐扮無辜?
楊逍唔係主角, 啲戲通常都focus 係主角, 配角未必要有結局, 咁多配角唔通個個都要交代?
套戲尾段最差係洗白周芷若, 超黑人憎。

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

laiwah617 發表於 19-6-13 14:18
最唔鍾意就係睇趙敏,覺得佢好煩!

煩得過周芷若, 成日哭哭啼啼, 扮可憐扮無辜, 好似全世界嘅人都欠咗佢, 永遠是別人啲錯, 佢自己無錯

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

最唔掂係金毛獅王,嘩……你去歸依我佛,咪即係叛教,你本來明教法王,明教鐵粉啵~依家開口埋口柯彌陀……叛教呀)))……死罪呀老世
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

男爵府

Nancy20090615 發表於 19-6-13 14:19
攻打光明頂好睇, 之後無睇了, d 女角又唔靚戲又屎. 不過, 張無忌係可造之才. ...

好認同

子爵府

劇情故事點樣發展,大家都知道!
所以如果個節奏太過慢,大家會覺得不好看!
今次這套倚天,我覺得只有楊逍最好看!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

呢套野已經拍過4-5套呢套已經講多左楊先生

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

一點也不好看,婆媽到!

翡翠宮

回覆樓主:

係呀…後段開始唔好睇

伯爵府

我睇張mo忌周旋響d女人堆中。。。。。我已經無心機睇

子爵府

回覆樓主:

呢版武打馬馬虎虎,趙敏變左情痴後智商下降,弱左很多、只是哭哭啼啼

首頁

尾頁

跳至