自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章

PerryChak 發表於 19-6-29 01:14
古仔坐咗排,王喜成班搵返張收據,打得甩,出返嚟啦

真係好
睇鄭子誠真係睇到好忟

大宅

himhim0502 發表於 19-6-14 00:29
好記得司徒拔跳樓嗰幕
嗰陣時睇到喊,比我啲妹笑足咁多年,每次翻做都提我之前睇到喊

子爵府

回覆樓主:

之前在學堂,關詠荷做左幾下引體向上,真係唔簡單

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

古天樂好慘
阿拔結局仲慘

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

古天樂在劇入面當阿翠好似賓賓,俾我頂唔順,一定唔同居!
秦沛今集同王喜父子情變了朋友,幾好睇!

子爵府

回覆樓主:

唔敢睇呢2集,

男爵府

群姐同阿祐的母子情,羅冠蘭和王喜真係演得好好,好自然又好真。呢幾集超催淚

Pajamama is learning to be a good mama ^o^

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

pajamama 發表於 19-7-6 01:19
群姐同阿祐的母子情,羅冠蘭和王喜真係演得好好,好自然又好真。呢幾集超催淚

...

群姐咁快死,好唔捨得,她在劇入面樂於助人,個角色好樂觀,我都好鍾意睇佢倆個母子情,睇到好心up!
王喜嗰年應該攞視帝,邊個攞了

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

mickeyeva 發表於 19-7-6 00:23
古天樂在劇入面當阿翠好似賓賓,俾我頂唔順,一定唔同居!
秦沛今集同王喜父子情變了朋友,幾好 ...

下一集群姐死啦

大宅

mickeyeva 發表於 19-7-6 01:24
群姐咁快死,好唔捨得,她在劇入面樂於助人,個角色好樂觀,我都好鍾意睇佢倆個母子情,睇到好心up! :pity ...

王喜真係堅好戲,古天樂都無佢甘好戲

珍珠宮

好媽媽勳章

王喜真的拍得好自然
如果一直拍

視帝是他

那現在他去了那?

男爵府

小倩 發表於 19-7-6 01:46
下一集群姐死啦

無睇幾集……請問群姐咩事呀?

瑪瑙宮

wannahappyday 發表於 19-7-6 21:59
無睇幾集……請問群姐咩事呀?

末期腦瘤,整番唔夠一個月命!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

circle119 發表於 19-7-6 19:20
王喜真的拍得好自然
如果一直拍

跟住志雲大師

瑪瑙宮

回覆樓主:

李珊珊個角色仲白痴個鄧一君,真係唔討好!

瑪瑙宮

回覆樓主:

苗金鳳呢個角色都好慘,一個自殺,一個癌症,最衰都係秦沛

子爵府

群姐走咗喇

珍珠宮

好媽媽勳章

群姐

伯爵府

男爵府

2018復活節勳章

今集

首頁