時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

唔知係咪因為咁?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

洋房

回覆樓主:

世事都給樓主看破了

民房

CIA可恥!!!!每人派左3000蚊比D死靚仔!!!!

男爵府

回覆樓主:

呢個論點好新穎

侯爵府

catherinechuu 發表於 19-6-14 01:16
CIA可恥!!!!每人派左3000蚊比D死靚仔!!!!

咁都唔出奇,今次造反理據薄弱,普通市民諗住關心一下上街(其實被利用向國際媒體大做文章,跟住比全世界人恥笑香港人蠢),可以有咁多支援? 車都有幾架幫阻塞交通,大量物資攻擊性式器供應不斷。
大家醒下, 或者已經知情嘅,為個人利益做事嘅, 攞個良心出嚟救下香港。

大宅

回覆樓主:

呢個論點雖然未必正確, 但係香港澳門一定大把cia同間諜, 早前先有一個 在香港幫cia做嘢的雙重間諜被美國拘捕

子爵府

2023年兔年勳章

回覆樓主:

心痛香港 ,尤其夾在中間的警察!

伯爵府

政府一早知外國勢力介入,這個就是要急於通過法例的原因

男爵府

dreamboy_man 發表於 19-6-14 01:18
呢個論點好新穎

唔新喎,自上世紀五十年代起,香港已貴為英美的亞太區情報中心了。美在花園道的總領館編制遠超正常,多出的人員係做物嘅大家都明

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

唔係外勢力,邊有咁多錢買武器
廢青有錢都吃喝玩樂啦,唔係受人錢財,點會搞搞震
你估佢地有錢都唔想享受咩!有報應架

侯爵府

tibetlee13 發表於 19-6-14 07:45
唔新喎,自上世紀五十年代起,香港已貴為英美的亞太區情報中心了。美在花園道的總領館編制遠超正常,多出 ...

可以分享多少少嗎?

侯爵府

唔新喎,自上世紀五十年代起,香港已貴為英美的亞太區情報中心了。美在花園道的總領館編制遠超正常,多出 ...

聽講有成1000多人在工作。

tibetlee13    發表於 19-6-14 09:39

大宅

侯爵府

回覆樓主:

我覺得香港真係好恐怖,竟然男拔嘅教師隻眼受傷嗰個,會走到咁前線挑釁警察,即是話佢教通識科時己經不斷洗腦灌輸仇富、仇社會對抗中國心態, 唔跟佢思路點攞分?
個世界是非不分得好厲害, 警察做嘢去大學宿舍捉暴動疑犯,有咩問題呀?議員又話製造白色恐怖, 又即刻有律師幫手。 出得嚟搞事你預咗申請唔到回鄉證冇得上大陸,跟住畀人告到坐監㗎啦, 自己係咪唔是愛呀?

琥珀宮

selinako^^ 發表於 19-6-14 07:54
唔係外勢力,邊有咁多錢買武器
廢青有錢都吃喝玩樂啦,唔係受人錢財,點會搞搞震
你估佢地有錢都唔想享受咩 ...

當日黃台仰比人捉時有53萬現金,大量偉哥大麻,仲勁過黑社會劈友開片,所以一定有人保佢送佢著草,怕比人知d錢及毒品點黎
點解仲有咁多人未醒,外國人見原來香港咁多蠢人,當然會繼續攪亂當啦

侯爵府

mandy952 發表於 19-6-14 09:09
當日黃台仰比人捉時有53萬現金,大量偉哥大麻,仲勁過黑社會劈友開片,所以一定有人保佢送佢著草,怕比人 ...

有乜辦法啫,上個禮拜日都有廿四萬人上街,佢哋就係咁蠢,你點辦法啫!
今個禮拜日又有人呼籲啦,禮拜日又係上街完唔散,到夜晚又堵塞馬路通宵唔畀立法會二讀 ,估到個據本編排, 跟住警察做嘢又比英國美國台灣出嚟遣責,跟住果有班走狗、黃絲團體又走出嚟嘈。。。

琥珀宮

tutik 發表於 19-6-14 09:24
有乜辦法啫,上個禮拜日都有廿四萬人上街,佢哋就係咁蠢,你點辦法啫!
今個禮拜日又有人呼籲啦,禮拜日又 ...

星期日先夠多人參加嘛

珍珠宮

對,香港一直是外國間諜特工雲集的自由港。

前保安局局長李少光於2014年接受訪問時提過,美國駐港領事館人數由回歸前的600人升至近千人。香港彈丸之地,你說需要這麼多人幹嘛?

早在2013年,美前情報人員斯諾登在香港與《衛報》記者對話時,便主動提及,美國中央情報局在香港設有行動基地,就在美駐港總領事館之內。而《衛報》記者在報道中更是如此寫道:「Snowden chatted with me live from a Hong Kong hotel room, not far from a CIA base in the US consulate.」

禁止訪問

侯爵府

moon7632 發表於 19-6-14 09:44
個個國家都有,放心大陸唔會少過香港

但係香港彈丸之地,見過張相,有條鬼佬指揮三個少年喺地下度掘磚,車過去做武器掟警察,留班咁既人咁方便破壞社會安寧係好恐怖。如果有23條,馬上可以清理門戶,可惜呢個係香港人嘅遺憾,當時可把握。

首頁

尾頁

跳至