自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

侯爵府

因為最近好迷楊逍, 所以睇左好多申哥的影片, 訪問講自己的經歷, 覺得他很有自己的想法, 為人低調! 上快樂大本營又害羞又搞笑, 真係笑到我死! 有段講佢屋企有咩人住, 嚇到佢口窒窒, 唔通冇人知佢結左婚?

不過我希望佢可以高調啲, 演員都需要知名度, 才可以招來好角色, 才有更大的發展空間, 如果下一季爸爸去哪兒有份參與, 我一定會睇!

大宅

我都幾鍾意佢
但未去到迷佢嘅層面
總覺得佢時裝造型唔夠古裝好睇

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我喺youtube睇咗幾個佢啲訪問同埋快樂大本營 ,其實佢啲訪問唔多, 睇快樂大本營覺得佢
好似唔多鍾意講嘢同埋唔係好鍾意上呢啲節目咁

侯爵府

如懿 發表於 19-6-14 11:19
我都幾鍾意佢
但未去到迷佢嘅層面
總覺得佢時裝造型唔夠古裝好睇

古裝真係好睇啲! 但佢竟然今次演楊逍係第一次拍古裝! 如果佢早點接古裝劇, 應該早一點爆紅

侯爵府

lala229 發表於 19-6-14 11:26
我喺youtube睇咗幾個佢啲訪問同埋快樂大本營 ,其實佢啲訪問唔多, 睇快樂大本營覺得佢
好似唔多鍾意講嘢同 ...

佢好少上綜藝, 應該唔係咁鍾意, 但為宣傳就頂硬上囉~ 不過大本營的主持其實都好照顧佢既, 但倚天係咪冇做呢類宣傳呢? 完全搵唔到...

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

jolps 發表於 19-6-14 11:35
佢好少上綜藝, 應該唔係咁鍾意, 但為宣傳就頂硬上囉~ 不過大本營的主持其實都好照顧佢既, 但倚天係咪冇 ...

我都唔覺有倚天宣傳

男爵府

BK Milk勳章

lala229 發表於 19-6-14 12:02
我都唔覺有倚天宣傳

其實我覺得呢套倚天係大6係咪其實唔係咁收得?好似之前套無心法師,我形住其實大6唔係咁高收視

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

本身套倚天係大陸唔算大紅
個分偏低
但申哥正呀,真係每個post都想留言讚佢
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

子爵府

我個女好迷大陸劇,全部演員識晒咁滯,佢講咗好多次話呢套倚天屠龍記係大陸其實唔hit,冇乜人講,入邊嘅演員全部都係睇其他戲入邊做二三線嘅咋,但唔知點解我覺得好好睇嘅,一早已經喺網上追晒50集

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

lingfu 發表於 19-6-14 12:17
個分偏低
但申哥正呀,真係每個post都想留言讚佢 ...

新倚天至今係大陸網播量達62億, 係今年至今大陸網絡劇播量第一名

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

lala229 發表於 19-6-14 12:02
我都唔覺有倚天宣傳

大陸而家對古裝劇限制好嚴, 好多劇都保持低調

侯爵府

babe2010 發表於 19-6-14 12:14
其實我覺得呢套倚天係大6係咪其實唔係咁收得?好似之前套無心法師,我形住其實大6唔係咁高收視
...

但係低收視的話, 唔係應該更加要做多啲宣傳咩? 真係好似一個都冇...

侯爵府

lingfu 發表於 19-6-14 12:17
個分偏低
但申哥正呀,真係每個post都想留言讚佢 ...

應該只係爆紅了楊逍申哥!

子爵府

聽聞東張今個星期六播佢訪問

琥珀宮

第一次睇佢做戲係亞視播的橘子紅了,嗰時已覺佢演得唔錯,後尾再睇又係亞視播的榮歸,佢拍住鄭少秋都唔覺失色,後尾網上睇麻辣婆媳,入面同曾寶儀一對歡喜冤家好好笑,嗰時佢仲係叫林申

侯爵府

princessally 發表於 19-6-14 12:21
我個女好迷大陸劇,全部演員識晒咁滯,佢講咗好多次話呢套倚天屠龍記係大陸其實唔hit,冇乜人講,入邊嘅演員 ...

我都覺得好睇

伯爵府

coolman008 發表於 19-6-14 12:31
聽聞東張今個星期六播佢訪問

侯爵府

tansyneko 發表於 19-6-14 12:32
第一次睇佢做戲係亞視播的橘子紅了,嗰時已覺佢演得唔錯,後尾再睇又係亞視播的榮歸,佢拍住鄭少秋都唔覺失色, ...

我都睇緊佢以前的電視劇, 雖然時裝冇古裝咁型, 但其實都唔錯! 我尋晚睇大本營時, 老公話: 吓! 呢個係楊逍? 咁瘦既? 其實後生都幾靚仔

琥珀宮

jolps 發表於 19-6-14 12:30
但係低收視的話, 唔係應該更加要做多啲宣傳咩? 真係好似一個都冇...
...
微博話大陸限古令,後尾徹咗,但古裝都要低調播

侯爵府

RJCmother 發表於 19-6-14 12:27
大陸而家對古裝劇限制好嚴, 好多劇都保持低調

點解要好嚴? 我淨係知唔俾再拍穿越劇

首頁
12345...10

尾頁

跳至