自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

回覆 41009022009 的帖子

如果未識索的功能係咪建議用?? 用緊LEGO都覺有些重

子爵府

2019新春慶豚圓

有無人用過pottery barn kid?見到FB有團購,唔知買唔買得過

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

回覆 soso_jessica 的帖子

我都係用LEGO 不是STARTERS 款, 又係好大個好長身, 小朋友不高大係咪轉MOONROCK 或 BECKMANN好d?

大宅

占妹 發表於 19-6-21 11:44
回覆 soso_jessica 的帖子

我都係用LEGO 不是STARTERS 款, 又係好大個好長身, 小朋友不高大係咪轉MOONROCK ...

Beckmann其實仲修身D無咁bulky,
但重過moonrock小小, 最重要我仔唔鐘意Beckmann嘅圖案,所以最後揀moonrock.

公爵府

2019新春慶豚圓

patpat234 發表於 19-6-14 16:43
阿女個 lego用左6年仲好新淨,送左俾人繼續用

我女嗰個都邁向第四年

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

占妹 發表於 19-6-21 11:25
回覆 41009022009 的帖子

如果未識索的功能係咪建議用?? 用緊LEGO都覺有些重

係。小朋友放學會心急。尤其小一。可能好輪盡

複式洋房

Lego(emoji)(emoji)

伯爵府

soso_jessica 發表於 19-6-21 11:49
但重過moonrock小小, 最重要我仔唔鐘意Beckmann嘅圖案,所以最後揀moonroc ...

Ok thx

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

Lego書包,用足6年

大宅

2019新春慶豚圓

soso_jessica 發表於 19-6-21 11:49
但重過moonrock小小, 最重要我仔唔鐘意Beckmann嘅圖案,所以最後揀moonroc ...

請問係moorock MR3?邊度有得睇下?

大宅

deco99 發表於 19-6-22 14:56

Aeon有得買

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

deco99 發表於 19-6-22 14:56

http://www.glabags.com/product-categ

侯爵府

celia0312 發表於 19-6-14 16:13
小一書包有介紹嗎?

Beckmann

珍珠宮

2019新春慶豚圓

邊度集中有各大牌子既書包?想去拎上手睇睇

子爵府

2019新春慶豚圓

cassy_w 發表於 19-6-14 17:13
上網睇左 lego 同 moonrock, 原來要成 7 百幾蚊一個, 而家係咪多數書包都係咁上下價錢? 好似好貴咁啊 ...

去佢哋官網買有折

大宅

2019新春慶豚圓

celia0312 發表於 19-6-14 16:13
小一書包有介紹嗎?

我有呢款backmann書包~全新,680蚊~屋企人買多左一個,專門店買。有單。買左800幾

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

2019新春慶豚圓

Loveucpy 發表於 19-6-29 08:55
我有呢款backmann書包~全新,680蚊~屋企人買多左一個,專門店買。有單。買左800幾

...

有意pm 我

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

pluto豬 發表於 19-6-15 11:22
Lego真係襟用,用左三年都好新淨。我諗可以用到六年級。

lego邊到有得買?好似吾多見甘既

別墅

Moonrock

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

hudsonchui 發表於 19-6-29 09:42
lego邊到有得買?好似吾多見甘既

http://www.glabags.com/
sign up有特價!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊