自由報料

跳至

首頁
34567...9

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

purplechung 發表於 19-6-21 13:08

記住要登記喎!

用返citibank張八達通白金咭, 仲可以拎埋九巴新巴15%回贈
放下自在

侯爵府

十五樓師奶 發表於 19-6-21 13:37
其實我未換過citibank,之前都係恒生/hsbc 多,請問要自己去換定佢寄黎?

我都未換過, 唔知會點安排喎!

伯爵府

purplechung 發表於 19-6-21 14:00
我都未換過, 唔知會點安排喎!

希望唔好要去咁遠“羅”啦

好似恒生咁,cash dollars咪算law

侯爵府

cattz288 發表於 19-6-21 13:48
用返citibank張八達通白金咭, 仲可以拎埋九巴新巴15%回贈

我都有登記, 不過唔覺有優惠, 呢張卡回贈好少, 我都諗住cut, 因為已經申請左渣打增值另外一張八達通, 回贈高少少。

侯爵府

purplechung 發表於 19-6-15 11:53
由2019年6月15日至9月14日,無論係响香港或世界邊一個角落吃喝玩樂,都可以賺高達HK$1,200現金券!
https:/ ...

如果登記左幾張card,係咪是但簽一張?一或要簽最早登記嗰張?

侯爵府

Aidenlo 發表於 19-6-21 15:02
如果登記左幾張card,係咪是但簽一張?一或要簽最早登記嗰張?

睇返56樓好似話以最尾登記作準, 你可以打去cs問下

侯爵府

purplechung 發表於 19-6-21 15:25
睇返56樓好似話以最尾登記作準, 你可以打去cs問下

因我想申請Citibank octopus card
Payme 付合$1500簽帳要求拎巴士回贈

大宅

purplechung 發表於 19-6-21 07:25

payme不用手續費, 另外果2次$1000是要簽賬, 不可以用 ...

點解另外果2次$1000一定要簽帳,而可以用支付寶過錢包嘅?

侯爵府

lovegucci 發表於 19-6-21 16:02
點解另外果2次$1000一定要簽帳,而可以用支付寶過錢包嘅?

你地完全無睇條款

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

purplechung 發表於 19-6-21 14:03
我都有登記, 不過唔覺有優惠, 呢張卡回贈好少, 我都諗住cut, 因為已經申請左渣打增值另外一張八達通, ...

平日坐巴士多, 所以都有so既
放下自在

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

purplechung 發表於 19-6-15 13:29
計, 但要分5次$1000

今次要本地簽賬都計嗎?我又唔記得payme當做網上定本地簽賬了?

侯爵府

cindy618 發表於 19-6-22 10:45
今次要本地簽賬都計嗎?我又唔記得payme當做網上定本地簽賬了?

citibank一向都是分2part回贈, 本地及海外。
payme是用HK$當本地簽賬, 外幣簽賬當海外。
次次條款都有啲唔同, 大家可以睇睇條款

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

purplechung 發表於 19-6-22 11:11

citibank一向都是分2part回贈, 本地及海外。

tks
總之payme係ok了

伯爵府

fghjkl 發表於 19-6-19 22:18
入到新增citibaank 信用卡,舊有的要取消連结
我問payme 當簽賬,甘我Payme 轉7次咪得?

伯爵府

每個月轉7次Payme?

子爵府

Freedomfish 發表於 19-6-23 21:18

可参考40楼,因为如你每月的意思是1号開始,就不可以,每月1号至3l号計最多只可轉五次的

伯爵府

fghjkl 發表於 19-6-23 21:53
可参考40楼,因为如你每月的意思是1号開始,就不可以,每月1号至3l号計最多只可轉五次的
...
Thanks!

侯爵府

Freedomfish 發表於 19-6-23 21:18

payme每月增值上限只得$5000, 一個月不能轉$7000 焗你要簽賬
之前6次就得, 今次加多左一次要7次。

侯爵府

fghjkl 發表於 19-6-23 21:53
...

子爵府

謝謝分享

首頁
34567...9

尾頁

跳至