自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

好肥呀

賭王何鴻燊四房女兒何超盈雖然腹大便便,但仍不怕辛苦出席好友嚴紀雯(Carmen)的婚宴,並擔任姐妹團之一,親身見證對方的人生大事。獨自接受訪問的超盈,指未婚夫辛奇隆也有到場,更笑言:「今日Carmen大晒,佢叫我做咩就做咩!Carmen係我好朋友,所以辛苦啲都要嚟見證。佢都好sweet,特登訂造條裙畀我,預我都好大條,因為我個肚好巨型。(佢要摸你肚沾你嘅旺氣?)呢個婚禮我點都要嚟睇。」

預產期推前

穿上紗裙現身的超盈,談起佗女經時說為人母親真的不易,期間兩度被問到增磅多少,她未有透露數字,只說醫生指是正常。她說:「第一次佗BB,真係唔知道原來係咁辛苦,依家長期都覺得好攰,已經冇返工。(你增磅幾多?)醫生話我係正常,BB女係比其他BB女嘅size大咗兩個星期。媽咪都好緊張,我都有做body check同量血壓。未做媽咪前,我係唔識呢啲嘢,依家識咗好多。」她透露預產期本來是九月,但現在有變,她說:「預產期喺八月底,會喺香港開刀生,已請晒陪月同埋買晒嘢準備,由媽咪一手包辦。」兩位好友即Carmen及Moiselle太子爺陳栢熹分別是「大契媽」及「大契爺」。

[p=28, null, left]咩都畀晒BB

早前過大禮時排場奢華兼金銀珠寶堆如山,成為全城熱話,而當日以「皇后look」上陣的她說:「當日我着嘅係特登訂造嘅中國傳統服飾,係我煲劇時見到嗰件衫,個wedding planner都同我講一生人一次,所以都叫我試吓咁着。」對於父親何鴻燊送上價值五億元的豪宅別墅作嫁妝,她說:「依家咩都畀晒BB,嗰間屋係新屋。(BB房裝修未?)未可以裝修住,依家大緊肚,媽咪喺呢方面好迷信,話生完先搞。」她續說BB女的名字暫未有頭緒外,又指和未婚夫辛奇隆的婚禮,將會在葡萄牙舉行,因早前已在港已進行過大禮儀式,故未必在港搞婚宴。

個肚真係超巨型!

超盈話醫生話佢體重正常!

又話預產期會推前喺八月底。

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

個肚真係好巨型

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

個身型大咁多都叫正常睇黎仲要唔係孖胎喎

男爵府

想知邊個醫生

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

嘩D大話大到佢自己都信
醫生話正常

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

應該係孖胎

水晶宮

mickeyeva 發表於 19-6-15 23:40
好肥呀

最尾張相都唔差丫

伯爵府

原來唔係孖胎,咁好似肥到唔正常,目測应該有200磅以上

wcpcelia    發表於 19-6-16 08:52

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

amyamy123 發表於 19-6-15 23:44
應該係孖胎

佢咁答,應該唔係!

伯爵府

2018復活節勳章

回覆 mickeyeva 的帖子

開心媽咪

伯爵府

回覆樓主:

醫生話正常

伯爵府

真係好誇張

象牙宮

2024年龍年勳章

karenlyk 發表於 19-6-15 23:42
個肚真係好巨型

但仲有兩個月才生……想像唔到生之前佢個肚會幾大……

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Sumyeema1 發表於 19-6-15 23:48
但仲有兩個月才生……想像唔到生之前佢個肚會幾大……

應該太補同成日訓,肥到有啲擔心佢健康。

生之前嗰個月仲會吹脹咁,難以想像

男爵府

咁都叫正常?

珍珠宮

會唔會係水腫?

翡翠宮

我覺得佢可能補得過勁,所以先咁巨

子爵府

回覆樓主:

點解預產期都可以錯,而家要推前啲?即係佢自己都記錯咗m到嘅日子?

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

子爵府

幸福

首頁
12345...6

尾頁

跳至