自由講場

跳至
del  

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

惟有加佢telegram一試便知真假

日月水火    發表於 19-6-16 21:00

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

惟有加佢telegram一試便知真假

公爵府

回覆樓主:

就算唔信,又可以點?如果佢堅持唔俾你睇,咁嘈黎都無用,唔通要因為咁而離婚?
你只可以靜靜觀察下先,等有真憑實據先爆佢

伯爵府

其實都有條刺。。你咁問即是已經唔信,如果唔想家散,你咪暗示下佢唔好搞搞震

伯爵府

其實都有條刺。。你咁問即是已經唔信,如果唔想家散,你咪暗示下佢唔好搞搞震

伯爵府

水晶宮

回覆樓主:

當俾你睇時,佢已清得一乾二淨

珍珠宮

醒目開學勳章

我記得好耐之前有用telegram chat,好似對方一睇就會自動delete message,咁你老公就算開比你睇都未必睇到d咩,最多睇到有咩朋友,好似係咁

珍珠宮

比個底線佢,告訴他過咗底線不會原諒不會比機會

水晶宮

yurijm 發表於 19-6-16 13:58
點解一定要知?
真心想離婚?

非常同意

如果證實C6有問題,樓主會否離婚?

會離婚就攤牌

唔離婚,搞黎做乜?

珍珠宮

LamLamMummy 發表於 19-6-16 15:06
我記得好耐之前有用telegram chat,好似對方一睇就會自動delete message,咁你老公就算開比你睇都未必睇到d咩 ...

Telegram 唔會,好似 whatsapp / wechat 一樣,要自己clear message

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Sumsumsum123 發表於 19-6-16 13:43
C6有玩telegram
平常電話任我睇
唯獨telegram set哂pw

由佢,你都話佢比晒時間你,結婚,唔係被困。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

無野想隱瞞又何需pw?但問左佢又唔肯開比你睇,就要睇你自己底線,比佢知你底線同後果,既然你都話時間比晒頭家,即係有野都係神交階段,就觀察下先有改變或觸及底線先同佢嘈。

大宅

吾會信

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

你開始要為自己著想了!

侯爵府

信。除非見到

禁止訪問

珍珠宮

你老公花心,我相信佢結婚之前已經系咁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

有懷疑都好正常

大宅

證實係講大話,咁又可以點?不如盡快同老公修補關係,令佢一心一意對家庭,如果試過唔work,就要認真考慮大家點走落去

首頁

尾頁

跳至