育兒好物

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019勳章

有左BB之後真係一闊三大,而家BB要轉用學習褲,我都買左H牌diamond果隻新褲俾佢,都唔平,想問下大家有冇幫襯邊度會真係平D?

複式洋房

我都覺呀,所以我平時會吼下Expo,同埋有時H牌會搞下活動,果D又係執平貨時間

複式洋房

要平就一定唔可以懶! 要勤力去格價! 藥房啦supermarket啦萬0同屈記啦間間都要定時定候去睇有冇promote! 仲有FB同呢度個自由報料! 有特價就買多D! 咁就係最抵!

複式洋房

floracheng11 發表於 19-6-17 13:54
我都覺呀,所以我平時會吼下Expo,同埋有時H牌會搞下活動,果D又係執平貨時間 ...

前面JM都好醒目! 我今日喺H牌個FB度見到佢地真係又搞活動! 今次個主題好似係父親節! 只要拍低爸爸同BB互動嘅片! 就可以參加個比賽! 贏咗仲會有三個月份量嘅新褲仔!!!我今晚就叫C6抱仔仔沖涼玩水! 拍低佢參加比賽! 贏咗我就可以慳返啲錢!

禁止訪問

2019新春慶豚圓 2019勳章

禁止訪問

2019新春慶豚圓 2019勳章

2019新春慶豚圓

banda3212 發表於 19-6-16 16:57
有左BB之後真係一闊三大,而家BB要轉用學習褲,我都買左H牌diamond果隻新褲俾佢,都唔平,想問下大家有冇幫 ...

Hello banda3212,學習褲比較適合翻身、爬行、學行之後活動量大嘅BB,對將來戒片時學習著褲除褲仔有幫助,由於唔同品牌相同碼數紙尿褲,size和設計都有不同,媽媽選擇時注意學習褲是否合身呀,以免滲漏就OK。BB幾大?
會轉身未?

NUTRICIA多年來一直專注BB首1000日營養研究,因為BB的健康是我們的動力。
讓我陪伴你在BB的成長路上,作出最好的營養選擇,帶動寶寶健康成長。

複式洋房

Vodkaaa 發表於 19-6-18 19:19
我冇咁大想頭贏到大獎,不過我都會參加,平時我 C6都有同BB玩,贏到一包新褲仔應該唔難
...

其實爸爸同BB一齊玩嘅畫面都好溫馨,只要將平時拍低嘅片upload參加活動,就有機會贏到禮物,我覺得好抵

複式洋房

多數係藥房平D, 除非百佳/萬0果D有promote啦,

複式洋房

bonnyyuyu 發表於 19-6-19 19:08
其實爸爸同BB一齊玩嘅畫面都好溫馨,只要將平時拍低嘅片upload參加活動,就有機會贏到禮物,我覺得好抵
...

唔止剩係得禮物, 仲可以比BB嘅相燈係廣告上面, 都係一個好值得紀念嘅時刻

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊