美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

想去做下瑜伽拉鬆啲筋同減下肥,坊間太多唔知點選擇,pure宜家ok嗎?其實要求唔高,最緊要係導師唔好hea教,會執下你啲動作做得啱唔啱咁樣,可以分享下嗎?

大宅

2019新春慶豚圓

跑步機 發表於 19-6-16 19:42
想去做下瑜伽拉鬆啲筋同減下肥,坊間太多唔知點選擇,pure宜家ok嗎?其實要求唔高,最緊要係導師唔好hea教 ...

如果你要好認真 就要搵間專門 我係去報工聯會 平平地 因為我好硬 好多動作做唔到 之後試過跟一啲太專業 太認真 佢夾硬要我做到 搞到好似好尷尬 所以我就去左工聯會 佢唔會太過迫你 所以舒服啲

大宅

2019勳章

irene891 發表於 19-6-16 22:14
如果你要好認真 就要搵間專門 我係去報工聯會 平平地 因為我好硬 好多動作做唔到 之後試過跟一啲太專業 太 ...

咁你去工聯會做左幾耐呀?有效果嗎?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

跑步機 發表於 19-6-16 19:42
想去做下瑜伽拉鬆啲筋同減下肥,坊間太多唔知點選擇,pure宜家ok嗎?其實要求唔高,最緊要係導師唔好hea教 ...

我去過康文署、明愛,而家去pure。我覺得康文署同明愛節奏較慢。pure導師都專業,但人好多,較適合已有基本認識既人,佢雖然人多,都會執下錯處,但當然唔算好細緻。

大宅

我覺得pure 好貴呀

la_source    發表於 19-6-20 11:53

子爵府

2019新春慶豚圓

HappiMom 發表於 19-6-16 23:32
我覺得pure 好貴呀

地點和環境一流

大宅

2019勳章

IloveJJ 發表於 19-6-16 23:01
我去過康文署、明愛,而家去pure。我覺得康文署同明愛節奏較慢。pure導師都專業,但人好多,較適合已有基 ...

請問你pure幾錢一個月呀?你淨係做瑜伽定加埋跳舞果啲呀?

珍珠宮

跑步機 發表於 19-6-17 00:44
請問你pure幾錢一個月呀?你淨係做瑜伽定加埋跳舞果啲呀?

剩係yoga,一間centre,最平嗰隻,$9xx。個價錢係間間centre唔同架,我去中環,貴啲。九龍嗰啲平啲。

伯爵府

唔好諗住yoga 減到肥呀

大宅

當拉下筋,relax下就ok
減肥就唔work

禁止訪問

大宅

2019勳章

masama 發表於 19-6-17 10:25
我參加過一個減肥班,一班人減肥好好玩,我join咗2期共減了30磅,今期太忙暫時join唔到,我仲差6磅就達我標 ...

Pls pm me!有興趣喎!
[img align=right]http://img2.uploadimages.net/032559ShowLetter.gif[/img]

大宅

我自己有上開"地面YOGA", 但都唔知咩係PURE, 有無人可以講吓即係咩?

我之前都係0運動, 諗住的起心肝郁吓, 所以先由YOGA開始. 但又係好硬, 所以我正式出去搵班上前幾個月, 自己在家日日拉吓筋先, 真係有幫助, 拉到鬆少少唔水出去上堂得我一個硬崩崩...

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

我參加過一個減肥班,一班人減肥好好玩,我join咗2期共減了30磅,今期太忙暫時join唔到,我仲差6磅就達我標 ...

邊度做?

複式洋房

pm me有興趣,在邊區?

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

有無新界區既介紹

大宅

2019勳章

IloveJJ 發表於 19-6-17 08:05
剩係yoga,一間centre,最平嗰隻,$9xx。個價錢係間間centre唔同架,我去中環,貴啲。九龍嗰啲平啲。
...

我就係諗緊朗豪坊,果度比較就腳,但怕去試完堂會hard sell

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊