時事熱話

跳至

首頁

尾頁

男爵府

MMVV 發表於 19-6-16 22:12
遊行市民小心比人利用呀,可能佢地原意想政府撤回修定,但似乎已比人利用說成市民訴求是撤回回暴動定性,警 ...

所以我沒有去遊行了

子爵府

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Blessing HK
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

子爵府

香港人加油

子爵府

mama01 發表於 19-6-16 22:08
落地鐵回家,好迫好迫,但大家好有秩序。

由出發到回家,大家都好守秩序
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

子爵府

mama01 發表於 19-6-16 22:08
落地鐵回家,好迫好迫,但大家好有秩序。

辛苦曬!
大家好好休息!

公爵府

回覆樓主:

希望能守到最後和平散去,唔好俾啲立心不良既人搞破壞
我支持遊行但唔支持爭鬥

大宅

2019新春慶豚圓 畀面勳章

MMVV 發表於 19-6-16 22:12
遊行市民小心比人利用呀,可能佢地原意想政府撤回修定,但似乎已比人利用說成市民訴求是撤回回暴動定性,警 ...

一些遊行人士行過灣仔警察總部,又鬧黑警,粗口問候警察,根本呢啲係對人唔對事,借機搗亂

複式洋房

2019新春慶豚圓

在新聞睇到,遊行人士開路比救護車。

大宅

回覆樓主:

習慣了後就無咁震撼架啦。到時會加好多元素,加厕所呀,小型救護站,加美食車架,今星期黑色,下星期綠色再下星期粉紅色,每次不停主題放上網自己簡。將來有了規模比D內地旅行團定性為香港旅遊景點之一,唔駛比錢有欣賞。內地無機會欣賞架。提高GDP

男爵府

每次終點都有人自發回收膠樽
我所愛的香港

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

2019新春慶豚圓

真香港人好野

別墅

CONNIEQ 發表於 19-6-16 22:20
一些遊行人士行過灣仔警察總部,又鬧黑警,粗口問候警察,根本呢啲係對人唔對事,借機搗亂
...

呢樣真係幾可恥

正如有一部人衝擊就騎劫左成個遊行變得唔和平
依家話當日有啲警方用武力就講到成個香港所有警察都係衰人

兩邊啲人都上哂腦
對人唔對事

政治show一場
都係唔好咁認真了

男爵府

CONNIEQ 發表於 19-6-16 22:20
...

如果你有睇除左cctvb既新聞報導
你會知道點解大家對警察甘憤怒

大宅

香港人加油!多謝你們今天走出來!

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

兩邊街舖頭D貨完全放晒係門口都冇驚過有人博亂拎走,真係要比個叻香港人

子爵府

同意, 香港人好高質, 直情可以提名和平獎!

子爵府

回覆樓主:

係呀,真香港人好野
千奇唔好比班搞事人再有機可乘

男爵府

小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊