自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

減齡達人勳章

有無邊間好?
九龍區
我媽學左某個泳會學左2個月都學唔識,
佢話太多人,1對12

我係初學,咩都唔識

侯爵府

回覆樓主:

我當年係油麻地ymca學,一班大約7 、8個人。學左一個course 多啲就學識蛙式,我妹學極都吾識,佢水一去到心口就驚,所以都睇人。

珍珠宮

一人之下 發表於 19-6-16 22:14
我當年係油麻地ymca學,一班大約7 、8個人。學左一個course 多啲就學識蛙式,我妹學極都吾識,佢水一去到心 ...

YMCA 請問會堂幾多錢係咪有男有女学?

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

vivian520 發表於 19-6-16 21:42
有無邊間好?
九龍區
我媽學左某個泳會學左2個月都學唔識,

我學蛙式好快學識、自由式未掌握到節奏同呼吸、同我同期學蛙式朋友、到宜家都未學識、佢哋比較怕水、快慢因人而異、有時問題吾向教練度

伯爵府

減齡達人勳章

我當年係油麻地ymca學,一班大約7 、8個人。學左一個course 多啲就學識蛙式,我妹學極都吾識,佢水一去到心 ...

想問下佢點做會員?
係唔係青年先可以做會員

大宅

我親身體驗,細個又係去泳會,報左兩次,我諗上左十幾堂左右,都係半桶水,大個自己搵教練一對一 ,4-5堂搞掂,當然我有半桶水底係有幫助,但真心覺得一對一快狠準,泳會哂時間好多,效果也未如理想。如果拉返均計返上堂次數同價錢其實差不多

ccysj01    發表於 19-7-28 22:10

伯爵府

減齡達人勳章

cativecheung 發表於 19-6-17 01:09
我親身體驗,細個又係去泳會,報左兩次,我諗上左十幾堂左右,都係半桶水,大個自己搵教練一對一 ,4-5堂搞 ...

一對一大約幾錢堂

男爵府

都想學游水

伯爵府

我都系,水深1.2都怕,同朋友1對2學左十堂,浮都浮唔起

大宅

唔知大家有無港島初學游水班介紹呢 唔該大家

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

Mar9b 發表於 19-6-17 18:07
我都系,水深1.2都怕,同朋友1對2學左十堂,浮都浮唔起

唉......我都驚水,可能之前浸親過兩次,所以驚驚地,但又好想學。同時都想自己個仔學識游

侯爵府

2018復活節勳章

vivian520 發表於 19-6-17 10:47
一對一大約幾錢堂

我問過史丹福,好似係$500一小時,唔記得有冇記錯,都成半年前

因為我想去學,我完全唔識游水,浮都唔識浮

大宅

vivian520 發表於 19-6-17 10:47
一對一大約幾錢堂

建議單對單,我好多年前學,當時 @$400 一堂,係貴,但好快學識左

子爵府

我都係20幾歲先學,學到泳班完時,游到蛙式自由式40米左右。。。嗰時應該係亂游一通,上完堂就唔識啦。

男爵府

回覆樓主:

我都好想學游水,一直諗住報都未成事

洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至