自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

我的育兒心得勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

我周圍(包括我自己和我D女)都係似爸爸
有D直程餅印!我細個都其實幾餅印…
我個好靚既中學同學生咗一對仔女都似曬佢老公!爸爸基因強大

男爵府

jtw_ki 發表於 19-6-17 15:30
錢嘉樂割過雙眼皮

第一次見錢嘉樂覺得同錢小豪爭咁遠,湯盈盈鼻孔朝天不太靚,小朋友仲細未大定,好難講,王敏德二女細個幾靚,但大咗吾太得

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我個囡似爸爸,由細到大都比人讚佢靚,阿仔比較似我,雖然唔醜但唔靚仔囉

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

一DD啦,都識人父母都靚,不過個女就唔醜都唔遺傳,一出世時連個媽都接受唔到

男爵府

thomaswop 發表於 19-6-17 14:56
發覺好多都女似亞爸
仔就似亞媽多

關之琳同佢細佬餅印咁,如佢細佬生女,肯定係翻版之之

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

thomaswop 發表於 19-6-17 14:56
發覺好多都女似亞爸
仔就似亞媽多
係呀, 我有D似我爸, 我c6直頭是99個樣
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

男爵府

elisewaiman 發表於 19-6-17 15:45
一DD啦,都識人父母都靚,不過個女就唔醜都唔遺傳,一出世時連個媽都接受唔到 ...

自己小朋友無論靚醜蠢叻都要一樣愛錫,係你同老公帶佢來世上的

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

女樣子多數似爸,身型似媽。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

vkm2014 發表於 19-6-17 15:39
第一次見錢嘉樂覺得同錢小豪爭咁遠,湯盈盈鼻孔朝天不太靚,小朋友仲細未大定,好難講,王敏德二女細個幾 ...
王敏德細女..細個時又靚又得意,家陣大左個樣完全唔掂,人妖樣
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

vkm2014 發表於 19-6-17 15:45
關之琳同佢細佬餅印咁,如佢細佬生女,肯定係翻版之之

呢個家庭勁,關山兩公婆靚,兩個仔女仲靚。
你意思即係佢細佬生仔?希望可以延續到靚基因

男爵府

goat 發表於 19-6-17 15:49
呢個家庭勁,關山兩公婆靚,兩個仔女仲靚。
你意思即係佢細佬生仔?希望可以延續到靚基因
...

係呀!生女應該好似之之

水晶宮

羅美薇係好靚, 但個女只係遺傳到佢厚唇, 整體輪廓有點粗糙

大宅

wannabe118 發表於 19-6-17 15:16
但錢嘉樂唔算醜樣 ,正常樣囉

幣在係錢嘉樂女版呢!之前有套劇錢嘉樂做武松扮女人真係....!錢嘉樂後生隻眼唔係咁,係咪割左雙眼皮呢

男爵府

徐淑敏都靚呀,但女又係似爸爸

子爵府

wyeth冷知識勳章

vkm2014 發表於 19-6-17 14:43
遺傳不到美貌例子
林青霞、李麗珍、余安安、戚美珍
餅印女兒可惜媽咪不是美女就係黃日華女兒,只有邱淑貞女 ...

邱淑貞個老公輪廓唔差

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 vkm2014 的帖子

都係嘅,個媽都係一時接受唔到,之後都鍚到個女燶
我有咗BB時都擔心如果係女,似我或C6就死,好彩係仔,醜D都冇咁擔心

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

crystal媽咪 發表於 19-6-17 14:47
好難講
要睇埋另一半

X2

水晶宮

ic34 發表於 19-6-17 15:49
王敏德細女..細個時又靚又得意,家陣大左個樣完全唔掂,人妖樣

呢個真係走樣走得勁,細個係好靚!

首頁
12345...11

尾頁

跳至