自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

樓主,叫你朋友唔好再簽任何文件,唔好俾佢C6氹到用你朋友個名出去借錢!

子爵府

回覆樓主:

上錯賊船 仲要求佢生性咁 陣間追問得多又話迫佢太緊走去識第二個 人都顛 呢d係人格問題 我係佢止蝕啦

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

叫你朋友分開下,賭仔信唔過,佢變好左,清哂所有街數先番黎揾番你朋友!

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

Fishbbmama 發表於 19-6-18 08:51
係個老公呃個老婆在先喎,作為老婆幫佢捱唔係問題, 但佢而家呃左佢老婆簽名, 老婆嬲到走都唔岩?
...

兩公婆,有咩所謂對錯?只是一個決定吧了。要留就會留,要走就會走。留還是走?都冇咩對錯呀。

兩公婆除左係經濟上既partner,仲有愛架?!如果冇愛,就簡單了,合作做生意,你欺騙,可以告佢詐騙罪添。

wcpcelia    發表於 19-6-18 14:31
zj_jing    發表於 19-6-18 10:22

侯爵府

renemeow 發表於 19-6-17 23:42
朋友岩岩生左個女未滿月既時候佢老公拎份銀行文件叫佢簽,當時佢覺得結左婚生埋BB,之前拍拖咁多年又有join ...

睇吓嗰c6仲有冇再賭,冇再賭而仲有感情會信多佢一次,始終係夫妻、朋友也不應過激言論,但識人又係爛賭、瞞住老婆、介唔甩、成日周圍借

侯爵府

tester5 發表於 19-6-18 09:59
兩公婆,有咩所謂對錯?只是一個決定吧了。要留就會留,要走就會走。留還是走?都冇咩對錯呀。

兩公婆除 ...

網上講吓啫、當發生係自己身上、係咪話離就離!你睇夫妻版,幾多有小三都唔走!

公爵府

早歨早著遲歨瞓唔著!爛賭鬼賭到死果日就唔賭!

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

castle100 發表於 19-6-18 10:10
早歨早著遲歨瞓唔著!爛賭鬼賭到死果日就唔賭!

agree

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

朋友岩岩生左個女未滿月既時候佢老公拎份銀行文件叫佢簽,當時佢覺得結左婚生埋BB,之前拍拖咁多年又有join ...

點解啲人可以咁?點先可以避免?難道結婚前要搵私家偵探查下佢先?我朋友都俾個賤男呃佢仲叫佢生個B出嚟,話生完去外國結婚。原來佢係已婚人士 興幸佢最後都識到而家另一半。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

一個賭
一個毒
都係害人不淺

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

你朋友好慘喎,比人呃左咁耐
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

tester5 發表於 19-6-18 09:59

兩公婆除 ...

老公係愛既,點會搞成咁

我覺得走路係好正常

男爵府

大宅

我想講番我個case:
我前夫都係咁,呃住我地四圍借財仔,偷錢偷我d金去賣。我開頭又係為左個仔比左兩次機會佢,但最終比佢害到雞毛鴨血,成日比人追數,,追埋我家人,連外家都人淋埋紅油,佢地呢d人係死性不改架,到時家離左婚,佢一蚊生活費都無比養個仔,又唔會黎睇下個仔。

我後悔之前心軟,離得太遲。

侯爵府

環保接龍勳章

賭仔真係最佳男主角,影帝.
隱瞞咗咁耐. 聯名戶口肯定無晒錢,
有樓就賣咗吧, 還錢, 分錢.
唔到你唔賣, 可能佢都按上按唔知欠幾多了.
要快.
唔好拖.

公爵府

叫你朋友賣樓即時斬纜,千祈唔好心軟俾機會個賤人

一個賭一個毒,掂親都無好結果,生就累人死就累街坊!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

tester5 發表於 19-6-18 01:39
中國人既智慧真係冇錯,夫妻本是同林鳥,大難臨頭各自飛。

你朋友變得咁快?其實好難架?係自己老公黎喎 ...

咁有唔少女人嫁人就係搵飯票
提供唔到生活費仲要倒貼既話
滿足唔到最原本既目的
好自然既反應就係走人

瑪瑙宮

你朋友好慘

珍珠宮

回覆樓主:

公爵府

kayen 發表於 19-6-18 10:07
網上講吓啫、當發生係自己身上、係咪話離就離!你睇夫妻版,幾多有小三都唔走!
...

首頁

尾頁

跳至