自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

tester5 發表於 19-6-18 09:59
兩公婆,有咩所謂對錯?只是一個決定吧了。要留就會留,要走就會走。留還是走?都冇咩對錯呀。

兩公婆除 ...

兩公婆除左愛仲有信任, 唔係一句愛大晒就可以抹殺個個人做錯事

男爵府

irisyau4127 發表於 19-6-17 23:51
嘩 賤到咁
好明顯有目的 有預謀啦
明知自己周身債

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

Fishbbmama 發表於 19-6-18 13:24
兩公婆除左愛仲有信任, 唔係一句愛大晒就可以抹殺個個人做錯事

做錯事,都唔係唔可以改和原諒。呢個係最親近既身邊人,是孩子的爸爸。
當然原唔原諒係要睇好多因素,所以我最先己經問,佢既賭引點?有冇介賭?呢d才是關鍵是否原諒一個人。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

就咁睇, 佢老公正一衰人

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

賭仔信唔過,何況賭到騙老婆加按,叫你朋友離婚賣樓算了。

我親友忍左幾十年爛賭老公,最終都係賣樓離婚先有人生同希望,不過已經太遲了,她的仔女性格古怪

公爵府

如果個男既有呢啲錢銀上既不良紀錄,佢真係會比人即炒&唔可以再做銀行的。

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆樓主:

出面重有唔知幾多賭債。你朋友真係惨。

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

yipsiumee 發表於 19-6-18 11:58
叫你朋友賣樓即時斬纜,千祈唔好心軟俾機會個賤人

一個賭一個毒,掂親都無好結果,生就累人死就累街坊!

我唔識想問,層樓按左比銀行仲可以賣?

大宅

攪清楚欠銀行同財仔幾多先啦。最怕你個friend 不停拎$供,佢老公又再做三按,4按和業主貸款。到時賣樓都唔夠比。

大宅

講真,個老公騙老婆二按,還$,最後都比財仔找到上office ,可能真係欠很多間財仔同銀行。你friend 有個女要養,又要出來再揾工,不如賣左樓,搬番外家啦。唔好再拎積蓄出來供樓,留番個$比自己同個女啦。你叫你個friend check 下自己TU 同問清楚佢老公有冇d債係用你friend 做擔保人架。有就賣左樓都一定要還左呢筆先,否則將來財仔上你friend 公司追債就煩了。

象牙宮

回覆樓主:

比我真係離婚,只掛住賭不負責任,除非無地方住,一定走人

大宅

岩先收到朋友好消息佢搵返份工啦,前老闆係其他人到知道佢情況自動俾offer請返佢,仲話會介紹律師朋友俾佢搞清楚狀況,佢好開心我亦都替佢高興

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

賭已經衰,重要扼住老婆簽紙按樓,唔好諗個男人會回頭

首頁

尾頁

跳至