自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

Rilakkuma12 發表於 19-6-18 13:34
有冇 link? thx

【蓝牙耳机双耳入耳式迷你运动跑步男女苹果手机通用充电开车降噪真无线单耳耳塞式隐形微小型防水超长待机续航】https://m.tb.cn/h.e5diUJO?sm=aa0f5b 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥mIJyYfHX50U¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

長頭髮/戴帽係好易甩跌短頭髮我老公話唔會甩喎

男爵府

Rtonon 發表於 19-6-18 13:47
【蓝牙耳机双耳入耳式迷你运动跑步男女苹果手机通用充电开车降噪真无线单耳耳塞式隐形微小型防水超长待机 ...

謝謝

水晶宮

尼加拉伯爵 發表於 19-6-18 08:36
我上星期返到屋企,系我買野既環保袋入面有一隻 ... 吾知邊個跌咗

大宅

2019勳章

我前前後後跌過兩、三對,跌到怕,現在用番有缐。

wcpcelia    發表於 19-6-19 09:46

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

Acaciacacia 發表於 19-6-18 19:30
我前前後後跌過兩、三對,跌到怕,現在用番有缐。

佢有乜咁好, 令你跌左1,2對都繼續買佢黎聽?

子爵府

淘寶幾十蚊對
要從一種感覺中"走開",回到屬於原本自己的地方,是一種本領。 當你練就了一身好武功,回頭看那些痛苦已化為灰燼,你會慶幸自己又跨過了。 ...

珊瑚宮

回覆樓主:

選擇藍芽耳筒時,聽從售貨員忠告,冇買兩邊獨立耳塞,佢話好易唔見,買咗有線連住左右耳塞,好滿意。

大宅

2019新春慶豚圓

聽講呢啲輻射勁過傳統耳筒好多

珍珠宮

回覆樓主:

無用,覺得藍牙咁近,唔好,都係用有線

大宅

蕃薯仔媽媽 發表於 19-6-18 07:57
我買一條線連住兩粒耳塞嘅,掛頸時仲有磁力痴埋一齊包唔會跌
我都係特登買這種

大宅

2019勳章

bosch 發表於 19-6-18 19:36
佢有乜咁好, 令你跌左1,2對都繼續買佢黎聽?

bosch    發表於 19-6-18 20:49

男爵府

2019新春慶豚圓

用完個頭好痛, 可能係我用太平既問題?

男爵府

kavenzou 發表於 19-6-18 08:39
跌就未跌過,但有時用用下同人講嘢,除左一邊,好順手咁亂放入衫袋/手袋,到要用又吾記得塞左去邊
...

同我一樣。冬天最易袋係大褸袋唔記得。

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

只如初見 發表於 19-6-18 07:53
係呀,我晤識 所以上來問,小米在那裡買?thx

香港有專門店,在銅鑼灣恆隆 and 旺角創興廣場。或可淘寶。

我見最新款係長長地果款,但airdots 青春版就抵玩,唔見都唔會肉都赤。

仲有細路未識搵錢千其唔好用貴野,用慣洗慣左就番唔到轉頭。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

只如初見 發表於 19-6-17 23:57
我女中學生又大意,成千元對,如果跌一隻好肉赤

我喺淘寶買啲百幾蚊個d, 我都係粗心大意成日唔見……… 唔會太肉赤 但係要改下啲壞習慣 因為我成日周圍放……… [sm :

瑪瑙宮

我地買有size 試過先買,無跌過。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我囡同學用膠紙痴住喺塊面度

大宅

Koala_Chu 發表於 19-6-18 22:49
我囡同學用膠紙痴住喺塊面度

男爵府

細路做真係唔建議用
買有連線嘅藍牙耳機,JBL唔貴都好聲

首頁

尾頁

跳至