自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

可能我知有預留位 所以我唔會坐
同理如果人地叫我起身我係會起 轉個位未算 無謂搞到自己唔開心

大宅

8899chan 發表於 19-6-18 07:13
停車場入得多,所以知道有固定位呢樣野,但戲院真係第一次

首影會係咁卦,制片商,請嘉賓睇,留位俾明星

複式洋房

bobo88hk 發表於 19-6-18 07:22
樓主戲都睇完 又唔洗錢 仲咁屈結咪投訴囉
咪鬼師奶怨婦咁啦

我唔係貪佢唔洗$,係因為我十分喜歡套戲,見佢係特別早上畫先特登去睇 結果搞到又比人鬧,好唔唔開心呀!我真係發左誓唔會再睇呢D什麼優先場了!

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

依家咪學多樣嘢囉 放下吧

珍珠宮

回覆樓主:

兩邊都有錯,樓主錯在吾為意點解個位多左個字,職員錯在無提醒顧客及做有效措施(例如封左個幾行,再由專員帶有預留者入座)預防坐錯,如果職員無道歉,只係不停趕人走,我覺得可以投訴

複式洋房

小豬澄 發表於 19-6-18 07:23
可能我知有預留位 所以我唔會坐
同理如果人地叫我起身我係會起 轉個位未算 無謂搞到自己唔開心

係,睇過,知道就知囉,而我真的不知道,然後搞到我好似貪佢個預留位甘,

男爵府

2。發雞盲時有發生。生完小朋友發生頻率仲高咗。
係我就有得睇就算。無謂再嘈影響心情。

大宅

2019新春慶豚圓

明白你好唔忿氣, 但咁嘅情形下我都會起身!有經驗下次咪唔會再發生。

複式洋房

kavenzou 發表於 19-6-18 07:28
兩邊都有錯,樓主錯在吾為意點解個位多左個字,職員錯在無提醒顧客及做有效措施(例如封左個幾行,再由專員 ...

明白, 多謝你

複式洋房

MeowMuiMui123 發表於 19-6-18 07:29
2。發雞盲時有發生。生完小朋友發生頻率仲高咗。
係我就有得睇就算。無謂再嘈影響心情。
...

好多人坐錯呀 ,呢個雞盲真係中得無“孤”

大宅

好媽媽勳章

8899chan 發表於 19-6-18 07:23
佢不是紙,係一個黑色枕頭套,同張椅顏色近似,所以留意不到,如果係白紙寫,甘清晰我一定睇到
...

唔好咁執著啦,你根本心裏已經認定自己無錯,係人哋錯,你而家只係想揾人認同你。我都睇過呢啲優先場,我都係第一次,首先我入場時,戲院都好光猛,正常未開場應該唔會太暗,第二我好清楚見到有預留席,自然唔會行埋去,所以我覺得係你自己問題多啲。過咗去就算啦,唔好勞氣

luvkaka    發表於 19-6-18 11:50
開心每一天

男爵府

2019新春慶豚圓

甄子丹做 VP 都攞唔到靚位啦。

複式洋房

雪影 發表於 19-6-18 07:33
唔好咁執著啦,你根本心裏已經認定自己無錯,係人哋錯,你而家只係想揾人認同你。我都睇過呢啲優先場,我 ...

佢係黑色枕頭套暗字,而且好多人行來行去...我同我朋友都睇唔到,錯在真係睇唔到...
呀,可能果日差不多全部人黑色衫,更睇不到

伯爵府

沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

大宅

2019勳章

回覆樓主:

如果俾我都會嬲, 但都無耐接受。返而想知最後唔肯走嗰家人點?

大宅

回覆樓主:

其實真係好小事,自己冇睇清楚冇得怪人既,已經有jm認同左你,應該冇咁嬲啦掛

複式洋房

Lamlamfong 發表於 19-6-18 07:41
如果俾我都會嬲, 但都無耐接受。返而想知最後唔肯走嗰家人點?

佢跟住我地走

大宅

你自己睇唔到,真係唔算人地錯喎!只好怪自已唔好彩冇睇清楚,亦無同人爭拗的理據。
不過我從來都唔攞呢啲免費飛,自己比錢睇有得揀位又唔洗排隊咪仲好!睇戲都係想休息享受,唔需要咁辛苦!

男爵府

上次Avenger 4優先場我都沒有去,要好早起身,只是2D.

我寧願自己之後買I max, 選自己適合的時間。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

8899chan 發表於 19-6-18 05:53
但如果餐廳職員講左2次“入面坐位先到先得”呢?而且Reserved係係椅枕上而不是枱面上呢?
...

但有無講全場任揀位先?
而又確實喺座位係有寫左reserved喎...
坐之前都要望下...

首頁
12345...14

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊