自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

各位Jm請問你地有無試過/ 想過一個人影婚紗相呢?

一直以來我都好想著一次婚紗影一輯相, 但係要搵到生命中肯同我影個個人應該好難了
我亦都好想襯自己後生影番一次, 當留下倩影都好~~

想問咁樣會唔會好怪呢 有無JM試過呀?

如果有試過可唔可以介紹下係點, 同如果有邊間好既可以PM我呀~~ 我驚自已一個會比人呃~

唔該晒你地呀

侯爵府

俙俙媽咪 發表於 19-6-18 09:03

一直以來我都好想著一次婚紗影一輯相, 但係要搵到生命中 ...

我有呀, 喜歡便可, 我真結婚時 反而無影, 拍拖時 自己影過一次

公爵府

回覆樓主:

去大陸影,平平地

別墅

一直以來我都好想著一次婚紗影一輯相, 但係要搵到生命中 ...

喜歡就去影啦!自己影不知幾好!喜歡什麼style 都得!

wcpcelia    發表於 19-6-18 11:58

象牙宮

bbyou 發表於 19-6-18 11:39
去大陸影,平平地

有推介?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

未結婚同班朋友返大陸影過一次
不要從別人的嘴裡去認識我

象牙宮

穿不同年代服.....影, 該很好玩。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

2024勳章

micsin 發表於 19-6-18 09:09
我有呀, 喜歡便可, 我真結婚時 反而無影, 拍拖時 自己影過一次

一樣

伯爵府

micsin 發表於 19-6-18 09:09

多謝大家回覆 我仲擔心會好奇怪, 唔知多唔多人試過

不過我諗我負擔到1萬蚊內咋, 可能E個價要去大6影~

伯爵府

熱血勳章

俙俙媽咪 發表於 19-6-18 11:59
多謝大家回覆 我仲擔心會好奇怪, 唔知多唔多人試過

不過我諗我負擔到1萬蚊內咋, 可能E個 ...

廣州影2人結婚照,已經好多野包,換幾套衫,都8千幾人仔,唔會超過1萬港幣啦

別墅

其實要睇你喜歡邊類,韓式定普遍大眾款式,當然係大陸影會平好多好多!好多香港攝影師都已經上左大陸做!

伯爵府

NatashaNg101 發表於 19-6-18 12:09
其實要睇你喜歡邊類,韓式定普遍大眾款式,當然係大陸影會平好多好多!好多香港攝影師都已經上左大陸做!
...

如果兩個人既我鍾意大自然式,園野呀個D

不過一個人影大自然唔知靚唔靚, 其實淨係想著婚紗影下相, 韓式既我見都幾靚~~

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

我有舊同事當年被悔婚,book左影相無得退,佢自己一個影

過兩年識左個醫生嫁左lu

伯爵府

竇漪房 發表於 19-6-18 12:31
我有舊同事當年被悔婚,book左影相無得退,佢自己一個影

過兩年識左個醫生嫁左lu

你同事用e個心情自己一個影好慘呀

不過塞翁失馬, 焉知非福 之後都可以得到幸福實在太好啦~

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

俙俙媽咪 發表於 19-6-18 12:34
你同事用e個心情自己一個影好慘呀

不過塞翁失馬, 焉知非福 之後都可以得到幸福實在太好啦~ ...

最大打擊係捉姦在床,又係嗰d契哥契妹契上床囉

伯爵府

竇漪房 發表於 19-6-18 12:38
最大打擊係捉姦在床,又係嗰d契哥契妹契上床囉

好hurt呀

別墅

俙俙媽咪 發表於 19-6-18 12:19

不過一個人影大自然唔知靚唔靚, 其實淨係想著婚紗影下相, ...

如果係我,我會揀韓式

別墅

俙俙媽咪 發表於 19-6-18 12:19

不過一個人影大自然唔知靚唔靚, 其實淨係想著婚紗影下相, ...

到真正結婚時就影大自然式

子爵府

回覆樓主:

二十歲嘅時候去台灣旅行,自己一個人影

伯爵府

有朋友影過, 在深圳影的!

首頁

尾頁

跳至