懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問今年有搵張國良&黃建新開刀的姊妹,埋單多少?

大宅

回覆 AgnesChanChan 的帖子

今朝打左去張國良醫生,話農曆新年期間醫生放假,萬一早左就要搵第二個醫生
因為未試過私家開刀,想問咁係咪要搵定另一位醫生?咁咪要俾兩個醫生的訂金?

子爵府

AgnesChanChan 發表於 19-6-18 10:31

今朝打左去張國良醫生,話農曆新年期間醫生放假,萬一早左就要搵第二個醫生

應該佢到時會有後備醫生?你問下姑娘

複式洋房

AgnesChanChan 發表於 19-6-18 10:31

多數會由法國醫院游洋醫生代,但醫生費就會貴啲,張醫生醫生費11500左右,全港最平。

洋房

你睇開佢張醫生?我7月頭打去問,姑娘話張醫生full到下年7月同唔收新症.....

大宅

winnielaw920 發表於 19-7-9 21:48

你睇開佢張醫生?我7月頭打去問,姑娘話張醫生full到下年7月同唔收新症..... ...

其實點解會full到下年7月? 懷胎先40week唔夠10個月, 點解會有book到1年左右的booking?

大宅

你睇開佢張醫生?我7月頭打去問,姑娘話張醫生full到下年7月同唔收新症..... ...

我昨天打去book 話搵張醫生開刀,10月可以睇了,你試下

大宅

幾年前產檢,我知佢好full, 發現bingo幾日便打去

大宅

meimeido2002 發表於 19-6-28 23:53
多數會由法國醫院游洋醫生代,但醫生費就會貴啲,張醫生醫生費11500左右,全港最平。
...

你係用張醫生開刀,請問你係邊個兒科醫生?我下個月中都係搵張醫生 在 法 國 醫 院 開刀, 而家搵緊 兒科醫生。thanks

大宅

AgnesChanChan 發表於 19-6-18 09:04
請問今年有搵張國良&黃建新開刀的姊妹,埋單多少?

張醫生大約報過價畀我,约四萬五至四萬七左右, 四日三夜 。我係十月中先開刀。

首頁

尾頁

跳至