夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Ilno2 發表於 19-6-20 11:12
答案好明顯,但唔明點解佢仲畀返十幾年前啲相同埋物品畀我睇,仲要keep住唔揼!

睇嚟哄女仔都係有一套手法 ...

佢想點你清楚就好,所以睇你自己點做

男爵府

答案好明顯,但唔明點解佢仲畀返十幾年前啲相同埋物品畀我睇,仲要keep住唔揼!

你都講係十幾年啦!一個人要變一日都可以變何況十幾年!既然你都知佢用意,如果你接受唔到咪疏遠佢囉,當然你捨唔捨得又係另一回事!

子爵府

Ilno2 發表於 19-6-19 20:20
可能也因為是被飛的初恋(4年)……有種情義結由頭到尾也冇解过!只是由時間冲淡……十几年後又再出现返,唔 ...
冇聯絡十幾年,早已唔係你當初識果個人啦!同你講有味笑話,想睇你反應囉!做乜普通朋友吖!果d 所謂最熟識的陌生人!其實早已同路人甲乙丙冇分别!

男爵府

點解仲要畀返十幾年啲相同埋物品界我睇 ~ 可能想知你對佢仲有無留戀,如果有,咪想與你再續床上之情未了卦

大宅

jwy2 發表於 19-6-23 02:49
點解仲要畀返十幾年啲相同埋物品界我睇 ~ 可能想知你對佢仲有無留戀,如果有,咪想與你再續床上之情未了卦 ...

有道理喎

別墅

jwy2 發表於 19-6-23 02:49
點解仲要畀返十幾年啲相同埋物品界我睇 ~ 可能想知你對佢仲有無留戀,如果有,咪想與你再續床上之情未了卦 ...

有道理。 向壞方面諗條路係咁行。

別墅

回覆樓主:

我話完佢講咸濕野 是侮辱智慧!
我再問佢 : 老婆係點樣識?
佢都唔肯答我!
我再講大家係好難溝通到,仍然係隔咗一幅牆。 之後 冇聯絡了。 今日計起都有一個禮拜

故事完結了。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Ilno2 發表於 19-6-23 18:48
佢都唔肯答我!

……

男爵府

佢都唔肯答我!

咁就let it go la其實聽到佢講有味笑話已經想同佢保持距離啦

伯爵府

都可以。但大部分都無話刻意見除咗一個。仲同我老公做咗朋友。我同佢老婆都做咗朋友。大家擺酒都有請對方。

其實如果唔係因為d好過分嘅原因而分手,我唔覺得點解唔可以做返朋友。特別係大家都已經成長各有家室。

公爵府

每人情形不同

別墅

未結婚前6個ex,但冇一個做返朋友,雖然有d係和平分手,但分左手一段時間後就唔會再聯絡,加上老公疑心大,好驚我同異性普通朋友食飯,所以結婚後異性朋友得返一兩個,仲要佢識既,為勉不必要要問題發生所以唔會同ex做得返朋友

大宅

Ilno2 發表於 19-6-18 11:01
可以……不可以?

唔可以,

珍珠宮

王國教室勳章

我有ex有聯絡,老公都識同知,大家老公老婆都知

別墅

佢都唔肯答我!

景然今日(兩个月後),佢再whatsapp我話:掛住我 !
真救命……呢个男人到底想点?

大宅

Ilno2 發表於 19-6-18 11:01
可以……不可以?

第一,我先会諗因咩事而同佢分手?

第二,我也会諗佢有老婆或女朋友未?

第三,如果已有老婆或女朋友,就算當初
係和平分手,我也不会繼續和他做好朋友,因為,我会為他的女朋友和老婆著想,唔想她們處於不安!

珍珠宮

回覆 Ilno2 的帖子

大家拍過拖,分左手,仲點會有感覺,佢想做食家?你都系吾好同佢whatsapp

大宅

Ilno2 發表於 19-8-8 20:47
...

很簡单!呢个男人仲以為太知你心意!
想捉到你有一天心情極失意時会否找他
出來重聚,再繼而有冇下聞!

大宅

Ilno2 發表於 19-8-8 20:47
...

楼主。我希望你不要再和這人聯络了。

男人又好,女人又好。此行為也是處於

太过寂寞才想再有下聞或回憶一下當年

情而已。各有家室,就無為再聯絡。

複式洋房

唔可以!
真係咁可悲無朋友到要同個ex 做朋友咩.. 除咗高風險第日會有無謂麻煩事同埋好自私之外,睇唔到點解唔let go 囉!哈佛推薦20個快樂習慣其中一個係 - - - choose your friends wisely!

首頁

尾頁

跳至