美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章

花見小路 發表於 19-6-19 01:32
我會帶薏仁水入噴樽仔,得閒就噴下,同埋帶gel mask喺機上面敷,唔使用paper mask嚇死人 ...

jm d 噴樽仔係邊度買?我試過Sxxx 唔掂。謝謝!

民房

Kiehls 隻overnight mask 幾好

複式洋房

2019勳章

maynice 發表於 19-6-20 15:04
薏仁水自己整?

唔係自己整呀,係買左薏仁化妝水再入樽仔,我隨身會帶住,一支45ml可以上飛機

複式洋房

2019勳章

MrsIncrediable 發表於 19-6-19 11:19
想問jm gel mask 係咩牌子, 同埋洗唔洗入wc 洗左去, 定好似sleeping mask咁?

可以當sleeping mask等佢慢慢吸收,你鍾意落機前化妝就印一印或者洗走先再上妝都得。
講多少少,我呢2樣保濕都係去旅行必帶,上飛機同落地都可以用,又唔使帶咁多嘢,如果會曬到做戶外活動就另外帶美白mask,

複式洋房

2019勳章

Ste824 發表於 19-6-24 11:36
jm d 噴樽仔係邊度買?我試過Sxxx 唔掂。謝謝!

我都試過噴個陣有2個情況,1係漏水,2係噴到超痛!
樽仔我之前用開無印,有左上面個旅行裝樽仔就直接用上面個樽仔

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章

花見小路 發表於 19-6-25 01:04
我都試過噴個陣有2個情況,1係漏水,2係噴到超痛!
樽仔我之前用開無印,有左上面個旅行裝樽仔就直 ...

謝謝jm,我淨係識屈X、萬X、Sxxx、Cxxxxxmxx 果D地方揾,仲谂住要揾到尊櫃,真係唔該哂!

禁止訪問

複式洋房

花見小路 發表於 19-6-25 01:01
可以當sleeping mask等佢慢慢吸收,你鍾意落機前化妝就印一印或者洗走先再上妝都得。
講多少少,我呢2樣保 ...

Thx JM. 呢個cream 我有買呀, 唔夠補燙, 唔夠潤.可能我太乾

大宅

2019新春慶豚圓

剛係瑞士番, 我只搽防曬, 中搽用面油紙印2次面油炸, 落機就用水洗面

大宅

萬寧既瑞士Swissbel 維他命B12 Plus 加強版,好保濕,去乾燥地方都係用呢支最滋潤

大宅

Elizabeth Arden 8hrs cream

複式洋房

2019勳章

Ste824 發表於 19-6-25 01:14
謝謝jm,我淨係識屈X、萬X、Sxxx、Cxxxxxmxx 果D地方揾,仲谂住要揾到尊櫃,真係唔該哂!
...

唔該客氣呀

複式洋房

2019勳章

MrsIncrediable 發表於 19-6-27 15:48
Thx JM. 呢個cream 我有買呀, 唔夠補燙, 唔夠潤.可能我太乾

可以試試用量大d,厚少少咁搽,我生理期前會乾到甩皮都係咁用法,用完第二朝好好多

洋房

ful mask算
上飛機帶液體好麻煩

別墅

2019勳章

坐飛機通常會帶Covermark Reju做保濕,長途機一定帶埋Cell advanced mask做定急救

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
花見小路 發表於 19-7-4 00:16
可以試試用量大d,厚少少咁搽,我生理期前會乾到甩皮都係咁用法,用完第二朝好好多
...

好!, 我再試下先..

複式洋房

maynice 發表於 19-6-18 14:29
下個星期會搭長途機去法國玩一個week, 想請教下jm用邊支保濕可以long last d?

雪花秀sleeping mask 真心掂

男爵府

我係豁出去敷paper mask。去歐洲多數半夜機,上機一陣用完餐就會熄燈。此時敷paper mask冇人覺,坐响位唔女行來行去就得。敷完,訓覺;訓醒趁未開燈前,再敷第二張。我皮膚係好乾,同埋機上真係乾到唔信,敷一陣張mask己經乾得好快,咁你就知濕度係幾底!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊