香港18區媽媽會

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問元朗有冇多功課多測多考的拔尖培訓班介紹?Thank you!

洋房

去朗屏虹方3樓,一出電梯右面果間。我表弟讀潮陽,考試時比個女miss 留低操卷操5-6小時,佢話個女miss 好谷好高要求,又見到有d讀英文小學或國際學校(總之英文好流利,成個鬼仔鬼妹咁)嘅學生搵佢單對單咁教。考試時見到d中學哥哥姐姐都比佢捉住一齊做練習,d練習份份30幾頁,個miss 仲會遂頁睇,check 佢地有冇改正。聽佢講個女miss 在新加坡大,如果真係的話,佢係d咁精英制度嘅教育制度下長大(聽我以前老闆分享過),一定要求高高,應該幫到你你💪🏻💪🏻

別墅

niki666tang 發表於 19-6-19 21:11
去朗屏虹方3樓,一出電梯右面果間。我表弟讀潮陽,考試時比個女miss 留低操卷操5-6小時,佢話個女miss 好谷 ...

請問叫咩名?

洋房

cindychow80 發表於 19-6-19 22:37
請問叫咩名?

已 pm 你

複式洋房

去朗屏虹方3樓,一出電梯右面果間。我表弟讀潮陽,考試時比個女miss 留低操卷操5-6小時,佢話個女miss 好谷 ...

可以pm我

大宅

PM, pls

大宅

麻煩可以PM嗎?thanks

洋房

ibm82424 發表於 19-8-24 10:21
可以pm我

剛pm 你了,唔好意思咁遲先回覆你(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

洋房

coee 發表於 19-8-24 17:34
PM, pls

剛pm 你了, 唔好意思咁遲回覆你(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊