自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

雷珍妮 (真名Vicky Chan)唔止身材勁,都好有內涵!
可自行上Facebook search!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

SKB 發表於 19-6-19 11:39
雷珍妮 (真名Vicky Chan)唔止身材勁,都好有內涵!

佢彈豎琴好叻架, 之前有套溏心風暴阿香香要扮彈, 都係細龍太教佢的.

我估佢自細都係比賽贏家.

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

2019新春慶豚圓

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

大宅

侯爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 我的育兒心得勳章

SKB 發表於 19-6-19 11:39

欣賞佢真係多才多藝,唔係剩靠個殼

大宅

2019新春慶豚圓

勁喎。唔知點解佢扮雷珍妮我又唔覺得黑人憎仲好好笑添。

子爵府

伯爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

又豎琴又鋼琴好叻

公爵府

2019新春慶豚圓

才華洋溢

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

原來佢咁勁,真係真材實料

子爵府

2019新春慶豚圓

唔知點解我好鐘意佢

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

好叻牙!

大宅

伯爵府

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

我錯重點, 個FB post鋼琴同豎琴都打錯做"綱琴", 係咪堅架?

複式洋房

hohoho36 發表於 19-6-19 12:11
唔知點解我好鐘意佢

我都係喎~

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊