自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大坑何仙姑我睇過一次。
佢話我有4姐弟。我話冇,我得一個細佬,佢話唔係,有4個。我知中間有一個我媽冇要,咁都係得3個啦。^_^點知我回家同我媽講起,原來我上面仲有一個佢冇要到。咁又好似幾準。

子爵府

KY3307 發表於 19-6-20 02:29
曾聽講,有料的cfu唔使比8字

一係有神通,一係養鬼仔!

公爵府

~緣~ 發表於 19-6-19 13:35
有睇開我舊post既Jm都知道我呢排生活出左問題,好記得當年算命師傅有同我講會有呢一關仲話我會絕處逢生反彈 ...

我二十幾年前爸爸係褔建揾師父幫我同老公睇
講幾時結婚 買樓 入醫院 父母幾時死 性格 桃花 財運 都百分百準

三十幾年前係黃大仙睇 學歷 身體 都百分百準
兩個都死晒 想揾第二個 一直都揾唔到好準
都係一般野 如荃灣馮小姐 大路野都準
但將來野無乜參考性
最離譜是係廣華醫院對面那個 全錯

男爵府

陪月勳章

有..... 我老爸, 其實佢曾經同佢阿哥學過下八字, 當然又唔係好在行o個種, 但佢講左其中一樣野好準, 係我既小朋友, 就算我生幾多個都好, 都係唔聽我話, 仲要係激到我嘔血o個種, 真係好準....

大宅

回覆樓主:

大家會唔會因為好準而覺得食幾多著幾多真係整定?

男爵府

有無好的介紹

男爵府

伯爵府

2018復活節勳章

sharon_pig 發表於 19-6-20 09:02
我二十幾年前爸爸係褔建揾師父幫我同老公睇
講幾時結婚 買樓 入醫院 父母幾時死 性格 桃花 財運 都百分百 ...

廣華街姓梁那個?

伯爵府

2018復活節勳章

elaine2057 發表於 19-6-20 10:46
大家會唔會因為好準而覺得食幾多著幾多真係整定?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

APIGMA 發表於 19-6-19 21:48
有CF講過呢種係命格,我命中都有好多"觀音兵",但有得必有失,我係唔會有上司賞識,女同事都鍾意搵我笨:sweatin ...

咁又唔算係觀音兵,但我好多好朋友係男仔,有做唔成情侶都做得番朋友,我d男上司全部都好睇我,女人就差d, 不過而家我三個上司都係女人,又ok喎,只要磨合吓,我之前有個老細同我講,佢話鍾意我nothing is impossible嘅態度,我幫佢解决咗好多問題,而家佢唔係好滿意新助手,但其實新果個經驗仲耐過我,亦同我好friend, 我估係人夾人。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

csy_0101 發表於 19-6-20 07:43
我試過去求簽,連續2 年的簽文都係一樣.... 唔到我唔信命

我媽咪以前試過,同一件事求咗三次簽(唔同時間), 第一個解簽話等下就得,第二個又係,到第三個解嘅叫佢唔好等,等到都唔好,快快諗過出路,我媽聽佢講,因為係問派公屋,最後媽咪唔等,去買咗間木屋住,冇耐果度清拆,派咗上樓,媽咪話如果唔買間木屋,根本上唔到樓。之後我自己加家人好多親身經歷,唔到我地唔信。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

Janrik 發表於 19-6-20 06:28
我果陣睇一個好朋友介紹的師傅 收好貴 初初我唔肯去睇 因真係太貴 但我好朋友話好準 果陣我被拍拖多年男友 ...

我都冇想過移民嫁去美國,但父母移咗民申請我,我冇心真係走,到排到我,果陣份工好又揾到錢,但做人好似冇目標咁,又冇時間拍拖,於是諗住land咗至算,兩個星期後返香港,點知返香港前三日識到我老公,返嚟keep住email同傾電話,之後因為入境俾個immigration留難,要我come for good, 否則就綠咭作癈,於是諗下,死就死,俾兩三年時間過嚟美國睇下點,點知一嚟到而家就十幾年,我老公係ABC,唔多識中文嘅中國人,而後來遇到果個係白人嚟,我都估唔到我下半生要成日講英文

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

都想去睇睇,有無好的介紹

公爵府

shine1981 發表於 19-6-20 11:11
廣華街姓梁那個?

名唔記得啦 成十年前 年紀依家應該5 6 十 正常身型 大廈上面好陰沉

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

你地就好遇到有緣人
我睇過兩個
都話出名準
仲要排好耐期

1. 廟街天后廟內
2. 荃灣馮小姐

兩個都流過乜
無樣中

不過馮小姐講個 d 唔中好過中

伯爵府

2018復活節勳章

sharon_pig 發表於 19-6-20 11:37
名唔記得啦 成十年前 年紀依家應該5 6 十 正常身型 大廈上面好陰沉

謝謝你回覆,因最近有朋友介紹度華街師傅,想問下你係咪就係講緊呢個,如果係就唔洗睇喇

伯爵府

呢個POST真係要KEEP起去... 我自己都想搵個講得準的C FU.

暫時見,好多都係廟街睇... 會唔會廟街真係有D勁C FU呢...

男爵府

潘高壽 發表於 19-6-19 18:10
好似係95-96年既事、我當年去廣播道睇樓、睇到一個盤2,600,000連車位、當然約啦⋯⋯個經紀話好難約、因為係 ...

嘩jm好彩你問下先。好得人驚

我自己未試過買樓去問卜,但都試過心緒不寧所以冇買

象牙宮

回覆樓主:

咁而家經濟問題搞掂未呀?睇相算命我一向半信,唯一準既係話我早婚囉

子爵府

無話可說 發表於 19-6-20 12:34
咁而家經濟問題搞掂未呀?睇相算命我一向半信,唯一準既係話我早婚囉

還可以啦但係仲未搵到嘢做,老實講搵嘢做唔難但係一係好高要求, 一係人工好低

首頁

尾頁

跳至