親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我會上網買8月英超門票,但佢只會寄英國地址,請問大家知唔知Premier Inn King Cross會否代住客收信架?我有send question問佢地,但個網話10日內回覆我喎,我驚等唔切到時冇飛賣呀!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

Queenielam88 發表於 19-6-19 14:35
我會上網買8月英超門票,但佢只會寄英國地址,請問大家知唔知Premier Inn King Cross會否代住客收信架?我有 ...

講真,不如你直接打電話去酒店問。

大宅

bosch 發表於 19-6-19 14:49
講真,不如你直接打電話去酒店問。

佢好衰冇得用email聯絡,如真冇辦法我諗真係要打電話去問喇!

wcpcelia    發表於 19-6-19 16:01

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

通常唔會咁耐既... 係咪Premier Inn London Kings Cross? 佢有fb, 果度有email address, 再唔係用messenger 問佢地.

等唔切至打電話.

大宅

bosch 發表於 19-6-19 20:54
通常唔會咁耐既... 係咪Premier Inn London Kings Cross? 佢有fb, 果度有email address, 再 ...

係喎,佢地有fb,畀你一言驚醒添,唔該晒你呀

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

上次朋友問過唔寄香港, 直接係球場攞飛, 你再問清楚(佢都好耐先覆, 等到出左發先回覆)

大宅

bosch 發表於 19-6-19 20:54
通常唔會咁耐既... 係咪Premier Inn London Kings Cross? 佢有fb, 果度有email address, 再 ...

我尋日跟你方法搵到email address喇,佢地覆咗我話會代收郵件,一陣即上網訂波飛,真係唔該晒你呀

大宅

TMC3012 發表於 19-6-20 07:51
上次朋友問過唔寄香港, 直接係球場攞飛, 你再問清楚(佢都好耐先覆, 等到出左發先回覆)
...

攪掂喇,寄酒店會代收,多謝回覆

wcpcelia    發表於 19-6-22 16:33

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Queenielam88 發表於 19-6-20 07:57
攪掂喇,寄酒店會代收,多謝回覆

大宅

Queenielam88 發表於 19-6-19 14:35
我會上網買8月英超門票,但佢只會寄英國地址,請問大家知唔知Premier Inn King Cross會否代住客收信架?我有 ...

請問你起邊到買門票呀,thanks

大宅

missjapan 發表於 19-6-21 09:11
請問你起邊到買門票呀,thanks

我原先想搵Stubhub買架,但我又驚佢係黃牛所以應該唔會用佢喇。跟住我上網見人介紹上facebook找footstop,我聯絡佢地即覆,我應該會搵佢地買,你可試試!

大宅

回覆 Queenielam88 的帖子

我都係8月去倫敦想買飛睇波,俾個驚喜老公……點先知邊日,那裏有賽事?係咪係fb message 問便可?其實我對足球係零智識,謝謝先!

大宅

maymamayma 發表於 19-6-24 02:55

我都係8月去倫敦想買飛睇波,俾個驚喜老公……點先知邊日,那裏有賽事?係咪係f ...

係呀,你可直接在fb message佢地問都得。你上網search英超2019賽程,就會有晒資料喇。第一輪賽事係8月11日,我睇第二輪8月17日阿仙奴主場對般尼!

大宅

研究完……我都係想睇那埸,比較近……是否已買?可否透露大約$?

大宅

maymamayma 發表於 19-6-25 00:11

研究完……我都係想睇那埸,比較近……是否已買?可否透露大約$? ...

係呀,我今日會去過數買飛,我買的是坐Club level包Stadium tour,佢原先收我GBP150 each,我買5張佢收平我每張GBP10,係e-ticket唔使煩。我在Stubhub看過黃牛飛這些位置要賣到HK$1400-1800,但亦有山頂位係平啲,你自己衡量下在那裏買!

大宅

多謝回覆呀

珍珠宮

Queenielam88 發表於 19-6-21 18:30
我原先想搵Stubhub買架,但我又驚佢係黃牛所以應該唔會用佢喇。跟住我上網見人介紹上facebook找footstop, ...

咪又係黃牛,wish you luck

我親眼見過有人攞住黃牛飛去阿仙奴被拒入場。仲有,好多英超球會都未開賣,我唔知個賣家點有飛賣俾妳

大宅

Ononluk 發表於 19-6-26 17:00
咪又係黃牛,wish you luck

我親眼見過有人攞住黃牛飛去阿仙奴被拒入場。仲有,好多英超球會都未開賣,我 ...

未有飛呀!開場前5-7日收eticket,我地呢啲突然球迷又唔會入球會做member嘅係唯有呢啲方法!

珍珠宮

Queenielam88 發表於 19-6-26 17:37
未有飛呀!開場前5-7日收eticket,我地呢啲突然球迷又唔會入球會做member嘅係唯有呢啲方法!
...

直接買vip package 啦

再唔係做會員再買單次飛都係$1500 左右,呢啲不明來歷嘅飛信唔過呀妹
我一年去歐洲睇幾場波,見唔少人攞住啲唔知咩飛望門輕歎呀

大宅

回覆 Ononluk 的帖子

其實我都係唔太放心, 借位一問師兄…… 我見官網 7月有啲埸次既飛可以唔使join member都買得㗎, 係咪即係所謂嘅open for public呀? 有D就末得,其實我想等呢啲囉……但唔知點解, 我見8月17號那埸官網未有得賣喎?!可否賜教下!

首頁

尾頁

跳至