親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下有冇人用過以上兩張sim 卡?

Tmobile 就話可以免費當地電話通話,但 唔知係咪畀個當地電話號碼我?

3 就話有350分鐘收發電話給致電回港服務。 因為離開香港太耐,驚有乜嘢急事,可以有人聯絡到我。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

2019勳章

我用 agtelecomusa.com 的T-Mobile, 滿意30 days USA

親人用自由鳥 10 days USA, 滿意

wcpcelia    發表於 19-6-20 07:58

大宅

joeymos 發表於 19-6-19 22:09
我用 agtelecomusa.com 的T-Mobile, 滿意30 days USA

Thanks a lot !用t mobile ,去到加拿大會有个當地電話號碼是嗎?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

我都係用 t mobile

天空之城, 快樂之地

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

mom06 發表於 19-6-19 18:13
想問下有冇人用過以上兩張sim 卡?

Tmobile 就話可以免費當地電話通話,但 唔知係咪畀個當地電話號碼我?

我都係用t-mobile, 我係淘寶上面圖返嚟 , 佢總公司係喺香港 所以佢可以免費送到你香港嘅商業地址

男爵府

2019勳章

mom06 發表於 19-6-19 23:26
Thanks a lot !用t mobile ,去到加拿大會有个當地電話號碼是嗎?

是的

大宅

回覆樓主:

唔該曬大家!

大宅

發表於 昨天 14:28 |顯示全部帖子

去到上述agtelcom地址,完全冇呢間公司,可能執左

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊