自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

係咪如電郵第一行所講,要列印收據換領?
有冇jm將電話俾職員嘟2維碼,又成功換領?

屋企部打印機壞咗,好煩,如果唔洗印就最好,咁唔搵屋企人返工印,公司人多,被人睇到唔係咁好。

伯爵府

2019新春慶豚圓

tong831 發表於 19-6-20 00:25

有咁多咁岩,又有咁多顧慮,似乎你應該放棄禮品

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

有,岩岩星期日去左,我就咁比部電話職員scan qr code就換到,冇問題

la_source    發表於 19-6-20 09:34

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

點樣可以有免費360?

男爵府

theclacheng 發表於 19-6-20 08:10
點樣可以有免費360?

生日

wcpcelia    發表於 19-6-20 09:51

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

09daisydaisy 發表於 19-6-20 08:17
生日

月份定當日?

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

點樣可以有免費360?
身份證有3,6,0其中兩字就可以3月/6月免費乘搭昂平36
我同兩個仔都中,6月5日已經去玩左
詳情:

免費昂平360
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22526902

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

伯爵府

wong2323 發表於 19-6-20 08:24
詳情 ...

官網話名額已滿

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

theclacheng 發表於 19-6-20 08:28
官網話名額已滿
係呀!要一早上網預訂,我係3月尾上網預訂

唵嘛呢叭咪吽      

大宅

月見草 發表於 19-6-20 04:57
有咁多咁岩,又有咁多顧慮,似乎你應該放棄禮品
好多咩?咁啱同顧慮,得一個咋喎!

印嘢唔洗睇環境?你以為同事個個好人?
呢度都有唔好嘅人

如果你身份證中,你都唔會放棄啦!
不過,你中到先算!

大宅

Lqueenie 發表於 19-6-20 07:56
有,岩岩星期日去左,我就咁比部電話職員scan qr code就換到,冇問題
多謝你解答!

一來,求人唔易(雖然對方係我細佬,佢只係打工)

二來,都想環保,依家好興嘟QR,應該唔洗印嘢掛?

大宅

點樣可以有免費360?
身份證中360任何2字,就可以3月6月免費去,我喺3月21日上網登記,3,4月已極速爆晒,唯有約6月尾,考埋呈分試先去。

大宅

wong2323 發表於 19-6-20 08:24
詳情 ...
勁喎!3人中,恭喜晒!

我同阿媽阿仔,3代中,考試考到25號,唯有30號去。

你哋5號去,學校咁早考完試?

超級版主

tong831 發表於 19-6-20 21:04
勁喎!3人中,恭喜晒!

我同阿媽阿仔,3代中,考試考到25號,唯有30號去。
我兩個仔都20+

唵嘛呢叭咪吽      

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

Lqueenie 發表於 19-6-20 07:56

多人嗎?排咗幾耐隊?請問你幾點去到?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Mei 發表於 19-6-21 06:03
多人嗎?排咗幾耐隊?請問你幾點去到?

都有少少人但唔算好多,父親節當日大約1點去到,排左15分鐘買飛,回程大約5點,亦唔多人

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

Lqueenie 發表於 19-6-21 07:20
都有少少人但唔算好多,父親節當日大約1點去到,排左15分鐘買飛,回程大約5點,亦唔多人
...

謝謝你,因為我明天去

大宅

wong2323 發表於 19-6-20 21:32
我兩個仔都20+
嘩!爽呀,可以甩身!

你都係攞電話俾職員【嘟】QR CODE就得?

超級版主

tong831 發表於 19-6-21 13:26
嘩!爽呀,可以甩身!

你都係攞電話俾職員【嘟】QR CODE就得?
我係影印出黎有見其他人【嘟】QR CODE都得
唵嘛呢叭咪吽      

大宅

wong2323 發表於 19-6-21 17:39
我係影印出黎有見其他人【嘟】QR CODE都得
唔該晒,咁我唔影印喇,求人唔容易呢

首頁

尾頁

跳至