自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

公司請全部人食tea, 1年可能1,2次左右, 自己今日下午放假所以好肯定食唔到, 所以張tea紙係我名上面已經係用筆係食物同飲品劃了, 即代表唔食, 我部門有人夠膽死用塗改帶塗左我劃果條線之後寫要食咩野係上面, 即係1人食2個餐, 用我Quota完全無單聲, 好過份....條友仲要打風流工, 做又36唔估又36, 我決定同Admin單聲個Quota俾人用左

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

好cheap,你同事人格問題! 打風流工,為所欲為!

珊瑚宮

2024年龍年勳章

哇,咩人黎架! 咁都得既!

侯爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

李豆豆 發表於 19-6-20 09:17
哇,咩人黎架! 咁都得既!

識擦鞋好得上司歡心既人

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

miriamfans 發表於 19-6-20 08:59
公司請全部人食tea, 1年可能1,2次左右, 自己今日下午放假所以好肯定食唔到, 所以張tea紙係我名上面已經係用 ...

佢食得落個吓好野....
cheap到冇朋友。樓主同admin講啦,佢又冇同你講過將quota留俾佢,唔洗俾面。

la_source    發表於 19-6-20 12:49
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

一個餐啫佢都咁, 唔駛呀

佢要用唔緊要, 你咪話 e...乜你幫我叫定聽日lunch呀, 唔該晒喎, 記得幫我擺落雪櫃, 杯茶我就請你飲埋啦

男爵府

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

公司請全部人食tea, 1年可能1,2次左右, 自己今日下午放假所以好肯定食唔到, 所以張tea紙係我名上面已經係用 ...

尼D人怕蝕底都算, 仲要做埋D暗事....人品差差差.

侯爵府

199707100304 發表於 19-6-20 09:19
佢食得落個吓好野....
cheap到冇朋友。樓主同admin講啦,佢又冇同你講過將quota留俾佢,唔洗俾 ...

我見佢同部門另外幾條友討論, 又大聲話我唔食下午走人去威....我正岩岩開口企起身同佢講話用我Quota時我已經見到佢用塗改筆塗左我劃條線, 係老奉先慶

珍珠宮

吓,咁核特嫁
想食咪大大方方出聲問下樓主可否將個餐轉贈比佢囉,洗乜做到咁鬼鼠呀

象牙宮

2024年龍年勳章

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

miriamfans 發表於 19-6-20 09:21
我見佢同部門另外幾條友討論, 又大聲話我唔食下午走人去威....我正岩岩開口企起身同佢講話用我Quota時我已 ...

好鬼肉酸......一份TEA 啫, 已經係人人一份, 洗唔洗仲要拎埋人地個QUOTA。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

侯爵府

199707100304 發表於 19-6-20 09:27
好鬼肉酸......一份TEA 啫, 已經係人人一份, 洗唔洗仲要拎埋人地個QUOTA。
...

我公司d人係咁cheap....一有果籃送來放pantry, 佢同佢班飯友一定係第一時間出去拎

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

打風流工,仲要咁cheap!

水晶宮

你肯定係佢???
天空之城, 快樂之地

侯爵府

PCCW2319 發表於 19-6-20 09:31
你肯定係佢???

我親眼睇住佢用塗改筆係我名個位劃左條線喎, 100%係佢啦

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

雖然好鬼cheap
但我不屑同呢種人計較,自眨身份。
你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

so cheap

珍珠宮

畀面勳章

我公司每星期都有次,有時係下午茶有時係水果盤。個cheap精會問定,如果係下午茶個日連午餐都唔食.忍到3點3,叫飯食

水晶宮

miriamfans 發表於 19-6-20 09:34
我親眼睇住佢用塗改筆係我名個位劃左條線喎, 100%係佢啦

咁你唔當面話佢??
天空之城, 快樂之地

侯爵府

PCCW2319 發表於 19-6-20 09:49
咁你唔當面話佢??

我正岩岩開口企起身同佢講話用我Quota時我已經見到佢用塗改筆塗左我劃條線

首頁

尾頁

跳至