自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

佢唔係同女助手有嘢咩?

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好多男人結婚時都係好愛個女人先結婚, 但感情都係會變......

子爵府

佩服好男人

子爵府

Sumyeema1 發表於 19-6-20 09:44
佢唔係同女助手有嘢咩?

有無新聞睇?

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

"女" 人做牛做 "馬" => 媽

琥珀宮

cara.mak 發表於 19-6-20 09:44
有無新聞睇?

Google 梁、女助手就有。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

泡泡公主 發表於 19-6-20 09:01
窮到做小販無錢擺酒, 老婆不離不棄照嫁

佢同太太經歷好多,佢太太係DJ,當年係佢最窮既時候,都肯嫁比佢。

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

goo_littlebb 發表於 19-6-20 09:04
有啲女人患難相持,都留唔住個老公的。
所以我欣賞佢
早幾年去台灣同佢一家同機,見佢同老婆拖哂手 ...

冇錯,唔系一齊共患難就會延續真情既。佢系稀有品種,真系好好。

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆 Sumyeema1 的帖子

我唔信依個傳聞, 記者總鍾意無根據下作野, 如果有親暱行為, 有相影出黎嗎?

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

真好!有好多男人只可以同女人共患難,不能共富貴

翡翠宮

2019新春慶豚圓

超級特務 發表於 19-6-20 09:33
好多人結婚時都深愛對方,相信婚姻才會結婚。
但一生一世既愛情&婚姻,除咗相愛,彼此包容,都要睇命運安 ...

結嗰一刻我都覺得好夠愛架
鬼知最終我都係愛自己多D

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

「婚姻是一生一世,如果不夠愛就不要結婚。」
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2019新春慶豚圓

Sumyeema1 發表於 19-6-20 09:44
佢唔係同女助手有嘢咩?

我都記得佢哋二人成日比傳媒影到

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

當年係銅鑼灣sogo對出果到,見過梁賣髮夾果d。

大宅

c.vieri 發表於 19-6-20 10:06
當年係銅鑼灣sogo對出果到,見過梁賣髮夾果d。

你有冇幫襯?

大宅

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

泡泡公主 發表於 19-6-20 10:56
你有冇幫襯?

無,果時行過見到

子爵府

回覆樓主:

琥珀宮