自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

今日收到一個消息, 一個無聯絡20多年的親人(父親), 入了ICU, 在手術後在ICU觀察.

在我地細個(小學)同二奶一齊, 放棄了家庭.

你地會去探去嗎??我應該會去, 但是應該無什麼感覺.

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

mohatman 發表於 19-6-20 15:39
今日收到一個消息, 一個無聯絡20多年的親人(父親), 入了ICU, 在手術後在ICU觀察.

在我地細個(小學)同二奶 ...

我不會!
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

如果唔怕見到二奶果邊D人, 就去吧, 不去也能諒解的
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

男爵府

咁奇怪,咁多年失聯, 現在入了ICU, 醫院竟然會有你地CONTACT???!!
嗯, 俾我, 都會睇下佢點......
但感覺嘛, 應該只得ZERO。
By the way媽媽知道了嗎?

人生最可怕的, 不是遇到敵人, 而是遇到雙面人。

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

有冇正式離婚?
但我會去

禁止訪問

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 環保接龍勳章

由心開始,
如果自己心態上接受,
我就會去

男爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

唔會

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

亞媽知道, 亞媽黑了臉.

公爵府

2019新春慶豚圓

會問問媽咪意願,佢唔想我地去,就唔去。佢冇所謂,就見吓佢最後一面,當見一個失聯既親戚咁,反正最後一次....

FJmom    發表於 19-6-20 23:28

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

你想去就去,唔想去就唔去

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

唔會

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

邊個打俾你?

大宅

2019新春慶豚圓

我會,就算無咩感覺

男爵府

2019新春慶豚圓

會問媽媽意見。20年,一直冇聯絡?電話都冇?咁咪如同陌路人,我就未必會去

大宅

我會去

珍珠宮

2019新春慶豚圓

會去,但如果阿媽反對,咁就吳去了

FJmom    發表於 19-6-20 23:28

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我唔會,一個無感情嘅親人即係陌生人,佢係生係死與我無關。

男爵府

會問媽媽意見 x 3
如媽咪唔鐘意,唔會去見。

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊