親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

carmensoccm 發表於 19-7-22 20:38
我問左話2m x2m,咁我諗夠嘅掛..

因我仔女都10歲同7歲,所以4個訓會迫嫁,如果細個d就無所謂。

別墅

yuensiu 發表於 19-7-22 21:31
因我仔女都10歲同7歲,所以4個訓會迫嫁,如果細個d就無所謂。

我果2個7同4歲,但我肥

大宅

chongjanice 發表於 19-7-22 08:55
星期日人山人海真係無野食
完全唔refill

我覺得三英酒店自助餐比人山人海還好,起碼拿食物不用排長龍。

男爵府

yuensiu 發表於 19-7-11 18:29
剛剛見到新團

有無人去過呢個團?知唔知泳池岩唔岩小朋友玩?同埋呢個團小朋友8-11歲岩玩嗎?

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

april0827 發表於 19-8-6 10:19
有無人去過呢個團?知唔知泳池岩唔岩小朋友玩?同埋呢個團小朋友8-11歲岩玩嗎?
...

新既未去過,三英一定啱玩(好好玩),南昆山居都ok。

男爵府

yuensiu 發表於 19-8-6 10:29

我岩岩先去完三英,上年去左南昆山,所以想試埋呢個新團小童免團費,佢話11點先集合,一個鍾頭車程,想試下

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆 yuensiu 的帖子

我昨日剛回來,原來同你住同1間別墅,出入golf車都唔會唔方便,前年住聽泉閣行都要一陣
不過今次就10點check out, 朝早想游多次都趕唔切,大約4點到關口

珍珠宮

Lqueenie 發表於 19-8-6 13:18

我昨日剛回來,原來同你住同1間別墅,出入golf車都唔會唔方便,前年住聽泉閣行都要一 ...

我地上次11點check out去到人山人海已經1點,係咁掃野食好趕。可能咁要早d check out。我地上次食完人山人海行陣3:45pm先集合上車。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我都明佢早check out係要趕去食buffet, 咁我寧願食團餐留酒店耐d, 前年2餐 lunch都係團餐

珍珠宮

Lqueenie 發表於 19-8-6 13:42

我都明佢早check out係要趕去食buffet, 咁我寧願食團餐留酒店耐d, 前年2餐 lunch都係 ...

我女已經話下次要去3日,三英太好玩喎

珍珠宮

三英真心唔錯
不過我地昨日CHECK OUT時見到幾十架公安車在酒店外,領隊話佢地會在三英留2星期

男爵府

Lqueenie 發表於 19-8-6 14:19

三英真心唔錯

呀!我11-12號去喎

大宅

yuensiu 發表於 19-8-6 10:29

我去完三英鄙覺得好玩,如果再去南昆山可能覺冇咁好玩,所以十五十六報唔報南昆山?

男爵府

babymickey88 發表於 19-8-6 18:56
我去完三英鄙覺得好玩,如果再去南昆山可能覺冇咁好玩,所以十五十六報唔報南昆山?
...

岩岩玩完南昆山,好玩。食物各樣都ok

別墅

回覆樓主:

8月4號跟咗兩日南昆山
水上樂園比我想像中細同埋舊 最大嘅滑水梯都暫停開放 陸上樂園直情冇玩過 因為啲設施舊有啲爛好似好危險咁 而且酒店亦都冇安排哥爾夫球車接送 大熱天小朋友着住長袖泳衣行咗十幾分鐘先到
反而酒店入邊嘅泳池同埋溫泉就好好 有好多個唔同溫度功效嘅溫泉俾你浸
房間環境好不用說 很大整潔 露台溫泉池可以浸三次 基本上係浸唔晒
自助晚餐好多人 要自己搵位 早半個小時排入場 已經有好多人等緊 好多食物都要排隊 仲要係排幾個字 食物都好多選擇 都幾好食
團餐都唔錯 最好食第一日午餐嘅鴨嘴魚 不過大陸嘅冷氣真係有待改善 一定要帶芭蕉扇
導遊態度好

珍珠宮

villa1027 發表於 19-8-7 00:23
8月4號跟咗兩日南昆山
水上樂園比我想像中細同埋舊 最大嘅滑水梯都暫停開放 陸上樂園直情冇玩過 因為啲設施 ...

無golf車要行好遠喎
不過buffet南昆山算多野食

珍珠宮

carmensoccm 發表於 19-7-22 20:38
我問左話2m x2m,咁我諗夠嘅掛..

2米即係6尺6,4個人瞓會好迫!到時去到再request 雙床房,每張床4尺以上。

別墅

MissMaMa 發表於 19-8-7 08:46
2米即係6尺6,4個人瞓會好迫!到時去到再request 雙床房,每張床4尺以上。
...

好的好的,thanks

別墅

Lqueenie 發表於 19-8-6 14:19

三英真心唔錯

你意思係會有好多公安係三英酒店住? 我今星期6出發了

珍珠宮

回覆 carmensoccm 的帖子

導遊話係,但實際係點我唔清楚,因為check out見旅遊巴一車車車公安到三英,亦有幾十架細的公安車泊在門口,全部著晒公安制服,會逗留幾耐真係唔清楚

首頁

尾頁

跳至