親子旅遊

跳至

首頁
12345...14

尾頁

珍珠宮

losttoa 發表於 19-6-22 23:34
我都對三英依個有興趣,因為有兒童池,岩我仔,等你返來分享

4年前中秋節去過,當時剛新開,團費都係$599兩天,我覺得泳池好玩,好啱細路仔。夜晚食酒店「德州自助晚餐」,比我想像中豐富,早餐就一般般。至於房間,有2張雙人床,面積大,露台有溫泉池。

當時所有設備都好新,我覺得好正呀,而家有冇差左就唔知。

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

MissMaMa 發表於 19-6-23 00:37
住別墅好遠,玩水浸溫泉都唔方便,出入要坐接駁車。上次我同朋友去,住露台有溫泉的酒店房,我地好滿意。 ...

原來別墅唔方便嫁,不過我主要都係同小朋友玩水,溫泉我見行程都係食完dinner buffet先去,想問係咪玩水同溫泉都係附近嫁?如果可以一次過去埋。
我d小朋友應該食完dinner就返別墅hea。

我地報$599個隻,如果住溫泉房又貴d .所以有免費升級別墅咪要別墅 小朋友住別墅我諗應該好開心,咁大間希望到時家人唔會話出入麻煩啦。
而且見佢地個行程除左第1日lunch食團餐,之後全部幾餐都buffet都抵既

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

MissMaMa 發表於 19-6-23 00:45
4年前中秋節去過,當時剛新開,團費都係$599兩天,我覺得泳池好玩,好啱細路仔。夜晚食酒店「德州自助晚餐 ...

我上年見三英都好吸引但無小童免團費,見今次有即刻報。

我見今次$599寫係露台房,而有溫泉既房又貴d 不過只食1餐團餐,其他食buffet都抵既

珍珠宮

yuensiu 發表於 19-6-23 06:20

吓 原來別墅唔方便嫁,不過我主要都係同小朋友 ...

別墅房係貴d同靚d呀,但就遠少少,呢個係唯一唔好處。上次我地4點開始玩水游水,夜晚就浸溫泉。第二日早上再游水再浸。計埋食晚餐+早餐,出出入入都有五六次 ,所以我覺得住得方唔方便都會係一個考慮。上次我住右邊果4棟,5樓頂樓。

珍珠宮

MissMaMa 發表於 19-6-23 06:59

別墅房係貴d同靚d呀,但就遠少少,呢個係唯一唔好處。上次 ...

咁又係,去到放低行李去玩水,玩完又返去沖涼換衫再出去食dinner都幾轉。

珍珠宮

yuensiu 發表於 19-6-23 07:03
咁又係,去到放低行李去玩水,玩完又返去沖涼換衫再出去食dinner都幾轉。

都真係呀。
唔記得答你上面問題,餐廳,泳池,汗蒸幕,溫泉,全部都喺相近位置。溫泉喺個山仔上(入口近右面4棟酒店的位置),溫泉池係有好多大大小小嘅池,行到最高有魚仔SPA。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yuensiu 發表於 19-6-23 07:03

我前年暑假小童免費去過1次,加錢住左溫泉露台房,係可以行去餐廳同泳池,不過去到當日落雨,只能留喺房玩。同枱團友住獨立屋,佢地話好正,出入要坐golf車

今年我都hold左位8月中星期日去

公爵府

親子王國15週年勳章

回覆 MissMaMa 的帖子

你知唔知D golf 車要等嗎?多車?

公爵府

親子王國15週年勳章

回覆 Lqueenie 的帖子

我有老人家,你知住别墅golf車方便?要等車?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

BBG1 發表於 19-6-23 09:47
回覆 Lqueenie 的帖子

我有老人家,你知住别墅golf車方便?要等車?

唔知,不過肯定要等車,因為我住的酒店房比較遠,亦見有人call golf 車

珍珠宮

Lqueenie 發表於 19-6-23 09:14
我前年暑假小童免費去過1次,加錢住左溫泉露台房,係可以行去餐廳同泳池,不過去到當日落雨,只能留喺房玩 ...

我都最怕出發個日落雨。

珍珠宮

BBG1 發表於 19-6-23 09:29

不太清楚,冇坐過

男爵府

好媽媽勳章

BBG1 發表於 19-6-23 09:29

可打電話Call車,要等一陣

男爵府

好媽媽勳章

yuensiu 發表於 19-6-23 06:20

吓 原來別墅唔方便嫁,不過我主要都係同小朋友 ...

別墅係靚架,樓下係獨立溫泉池,不過唔係間間都同款,我前2年去過,住左3間,飯前游泳(最好帶定衫換再食自助餐),晚飯後就只用我果間,開定池,叫家人過黎一齊浸,傾下偈,食零食,好開心,係遠小小

珍珠宮

朱朱bb 發表於 19-6-23 10:32
別墅係靚架,樓下係獨立溫泉池,不過唔係間間都同款,我前2年去過,住左3間,飯前游泳(最好帶定衫換再食 ...

正呀!
玩完水個到係咪直接有地方沖涼換衫?
不過睇下個日去到酒店幾點先再決定返房沖涼定帶埋衫去換。

男爵府

好媽媽勳章

yuensiu 發表於 19-6-23 10:36
正呀!
不過睇下個日去到酒店幾點先再決定返房沖涼定帶埋衫 ...

有得沖涼換衫,地方係靚既,我攞左房,休息一陣,就換定泳衣落去玩水,同帶定衫褲玩完水換

珍珠宮

朱朱bb 發表於 19-6-23 10:39
有得沖涼換衫,地方係靚既,我攞左房,休息一陣,就換定泳衣落去玩水,同帶定衫褲玩完水換
...

好呀,唔該晒
到時睇下佢地食完dinner仲玩唔玩先。

因為今次我+99+我爸媽+2小去。

公爵府

親子王國15週年勳章

我大連细都成11人4别墅, 我可能把兩間别墅改酒店房

水晶宮

2018復活節勳章

MissMaMa 發表於 19-6-23 00:45
4年前中秋節去過,當時剛新開,團費都係$599兩天,我覺得泳池好玩,好啱細路仔。夜晚食酒店「德州自助晚餐 ...

多謝你分享呀

珍珠宮

yuensiu 發表於 19-6-23 10:36
正呀!
不過睇下個日去到酒店幾點先再決定返房沖涼定帶埋衫 ...

可以沖涼換衫,另外泳池旁邊的building,可以坐低食水果,飲下野,都幾好呀

首頁
12345...14

尾頁

跳至