自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

pretty_cat 發表於 19-7-8 19:09
咩coupon黎架請問
我都十月到期

CSL coupon, 唔記得佢話小米定華為手機唔用得外,買咩都可以用。

大宅

JJBG 發表於 19-7-6 09:52
我都有呀,共扣減500

我扣$400

大宅

sheep010 發表於 19-6-29 12:54
Csl真係煩到我本來想續,而家都唔續!
好似差佢錢咁日日打幾次黎,煩到嘔!
...

我12月到期,而家幾乎日日來電 ( 相中來電紀錄),原來打算續都要重新考慮其他供應商,太騷擾喇。

男爵府

剩低既合約月份每月減$100係唔係本身買機上台?

大宅

monica2306006 發表於 19-7-10 20:27
剩低既合約月份每月減$100係唔係本身買機上台?

唔洗買機

男爵府

即係上次同今次續約都冇出機?

大宅

llcheng2 發表於 19-6-29 21:06
續左,仲送4500蚊買手機coupon

想問有冇sale可以聯絡到?

別墅

llcheng2 發表於 19-6-29 21:06
續左,仲送4500蚊買手機coupon

請問係$266 定 $366, 因我問佢$4500 coupon,佢答我要$366,簽36個月,thanks

男爵府

最平係咪266 12GB加任用數據皇和2G中國數據, 多5蚊有一個虛擬中國電話號碼

大宅

我琴日續$128,5GB冇限速,送每年100分鐘內地東南亞漫遊(可選睇now 定嘜鬼免費但我揀100分鐘),簽24個月。

男爵府

好媽媽勳章

JJBG 發表於 19-7-8 18:52
pm u

Can u pm me thx

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

FUNGSN 發表於 19-8-8 21:28
我琴日續$128,5GB冇限速,送每年100分鐘內地東南亞漫遊(可選睇now 定嘜鬼免費但我揀100分鐘),簽24個月 ...

5GB係600mb 全速?

大宅

yanyan-mummy 發表於 19-8-8 22:33
5GB係600mb 全速?

佢話係,澄清咗幾次冇取考。
問咗幾個sales先有個報呢個價,其中一個仲呃我話我每月平均用5GB以上,我主動打去check 個staff話1.9-3GB...即時問我係咪要轉低用量,finally 報呢個價。
又之後我決定續,打電話問其他人又話做唔到呢個價云云⋯最後又咪得。

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

FUNGSN 發表於 19-8-8 22:43
佢話係,澄清咗幾次冇取考。
問咗幾個sales先有個報呢個價,其中一個仲呃我話我每月平均用5GB以上,我主動 ...

我十月到期,佢報你呢個價只可以係頭5G,21mb 速度,5G之後128kb ,如果600mb速度果d,應該係6G之後用量王

大宅

yanyan-mummy 發表於 19-8-8 23:02
我十月到期,佢報你呢個價只可以係頭5G,21mb 速度,5G之後128kb ,如果600mb速度果d,應該係6G之後用量王
...

當佢拒絕我話做唔到$128時,佢有代之前同事澄清,有講你以上嘅說話,但最後簽時,佢承諾咗冇限速,係全速。

雲母殿

FUNGSN 發表於 19-8-8 23:07
當佢拒絕我話做唔到$128時,佢有代之前同事澄清,有講你以上嘅說話,但最後簽時,佢承諾咗冇限速,係全速 ...

張約都有寫是600mb 全速?咁5G之後是否用量王?

大宅

Stephaniet 發表於 19-8-8 22:20
Can u pm me thx

已pm

大宅

yanyan-mummy 發表於 19-8-8 23:11
張約都有寫是600mb 全速?咁5G之後是否用量王?

電話續約

雲母殿

FUNGSN 發表於 19-8-8 23:27
電話續約

我之前都係電話續約,之後張約會send番電郵俾我,始終口講無憑,一定有合約嘅

大宅

yanyan-mummy 發表於 19-8-8 23:31
我之前都係電話續約,之後張約會send番電郵俾我,始終口講無憑,一定有合約嘅
...

咁我睇下幾時收到email先。

首頁

尾頁

跳至