跳至

首頁

尾頁

伯爵府

開門大吉

男爵府

報到先!!

原帖由 小BMom 於 09-5-5 09:36 發表
開門大吉
:-D

伯爵府

芸迪,
琴晚同yc講jk單野,佢好驚,以為jk隻手真係斷左 好彩佢見過人打石膏,都明白我既解釋~

子爵府

原帖由 小BMom 於 09-5-5 09:40 發表
芸迪,
琴晚同yc講jk單野,佢好驚,以為jk隻手真係斷左 好彩佢見過人打石膏,都明白我既解釋~

子爵府

good morning~

hm also v. scared when i told him about jk's story. he pressed his right hand on his left hand and seems his hand was hurt.

原帖由 小BMom 於 09-5-5 09:40 發表
芸迪,
妹妹1歲la~

子爵府

原帖由 Holmanma 於 09-5-5 09:58 發表
good morning~

hm also v. scared when i told him about jk's story. he pressed his right hand on his left hand and seems his hand was hurt.

咁感同身受

子爵府

基本上, Jaykan隻手都無咩野, 係偶然聽到佢話有d痛, 同埋話隻手好痕囉~

佢話俾我知, 佢伸左支鉛筆入石膏度R痕喎, 真係嚇死我~ 原來只係R邊位, 但我都嚴重驚告左佢, 依個動作好危險, 好容易整傷自己~

同埋呢, 佢真係唔識死, 成日都見佢坐唔定~ 佢依家平衡力低左, 萬一唔小心跌親, 好容易再受傷架嘛, 提醒佢時就坐返好, 唔夠3分鐘, 又再做危險動作

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

原帖由 芸迪 於 09-5-5 10:20 發表
同埋呢, 佢真係唔識死, 成日都見佢坐唔定~ 佢依家平衡力低左, 萬一唔小心跌親, 好容易再受傷架嘛, 提醒佢時就坐返好, 唔夠3分鐘, 又再做危險動作

係呀!真係要日哦夜哦禁哦住佢,有時要嚇吓佢。若果亂郁,個石膏就會令d骨 fix 唔啱位,到時就........不過JK 應該唔怕你嚇

有次我搭巴士坐上層,見一對父子上上層,個仔一隻手打石膏一隻手攞住盒 lemon tea 跟本冇手扶住行,個老豆係後面扶都唔扶實佢又唔幫佢攞住盒野,萬一架車 dup 一 dup,真係唔知點mouth:
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

大宅

報到 呢隻30樓的牛牛好難捉

子爵府

大宅

剛睇番 "鏗x集" 昨晚一集, 真係好大提醒: 成年人無耐性去等, 等小朋友自己有興趣, 等小朋友的時候到....有時等候是一種藝術

原帖由 HeiMarie 於 09-5-5 21:44 發表

子爵府

原帖由 xxl 於 09-5-5 22:56 發表
剛睇番 "鏗x集" 昨晚一集, 真係好大提醒: 成年人無耐性去等, 等小朋友自己有興趣, 等小朋友的時候到....有時等候是一種藝術

乜家伙, 等我睇睇先!

暑期活動安排得7788!

伯爵府

醒目開學勳章

帖由 得意媽 於 09-5-5 18:11 發表

6:10 都未關門, 仲online 梗既

原帖由 Holmanma 於 09-5-5 19:02 發表
cissyma,
入錯門口la, part 30 la~

真該煨

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 HeiMarie 於 09-5-5 23:46 發表

乜家伙, 等我睇睇先!

暑期活動安排得7788!

我都冇睇.
暑假未諗

大宅

886 甜夢

子爵府

me too, i didn't watch.

summer courses - most of them have been arranged lu~

原帖由 得意媽 於 09-5-5 23:52 發表

我都冇睇.
暑假未諗
妹妹1歲la~

公爵府

原帖由 Holmanma 於 09-5-6 00:01 發表
me too, i didn't watch.

summer courses - most of them have been arranged lu~

我睇咗!講閃咭教學.....有d 都好誇!

暑期活動未攪,又係要睇 matthew 先!
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

子爵府

原帖由 xxl 於 09-5-5 22:56 發表

watch 突!
都係果句 各施各法, 至緊要小朋友吸收又開心, 我好自私, 要加上亞媽都能享受与子同成長的樂趣, 親子關係為上!

公爵府

原帖由 HeiMarie 於 09-5-6 00:16 發表

watch 突!
都係果句 各施各法, 至緊要小朋友吸收又開心, 我好自私, 要加上亞媽都能享受与子同成長的樂趣, 親子關係為上!

你要我整禁多 paper for 佢閃而我唔 enjoy ,我會無動力架!

最近我買咗個 game ,好好玩!我地一家4 口個個好 enjoy禁玩,而JJ 亦試過贏到我兩老,我都覺得佢腦筋叻咗 家吓一有時間就開枱

我之前係唔會同佢地玩大富翁,但呢個就忍不住落場!

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 M&A Mom 於 09-5-6 00:33 發表

最近我買咗個 game ,好好玩!我地一家4 口個個好 enjoy禁玩,而JJ 亦試過贏到我兩老,我都覺得佢腦筋叻咗 家吓一有時間就開枱

我之前係唔會同佢 ...

係米t 字頭果隻遊戲?

首頁

尾頁

跳至