跳至

首頁

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

原帖由 得意媽 於 09-5-7 00:34 發表

我地既關係有時又係真係幾複雜, 查實cissy 先係卧底, 強項係: 2頭蛇.

嘩! 雖則我係佢代言人, 但都5可以係網上世界亂說話.
請問有咩貴幹? 有咩幫到呢位太太呢! ...

冇!只係 daddy 話好似見過佢唧!
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

公爵府

原帖由 得意媽 於 09-5-7 00:34 發表

我地既關係有時又係真係幾複雜, 查實cissy 先係卧底, 強項係: 2頭蛇.

講開2頭蛇,JJ 前日諗住寫張便條比班主任,幫同學仔出頭,好彩佢比我 look look 先,禁我梗係 stop 佢啦!唔做中唔做保...

佢真係鑊鑊新奇鑊鑊金
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 M&A Mom 於 09-5-7 00:48 發表

講開2頭蛇,JJ 前日諗住寫張便條比班主任,幫同學仔出頭,好彩佢比我 look look 先,禁我梗係 stop 佢啦!唔做中唔做保...

佢真係鑊鑊新奇鑊鑊金 ...

如果jj 係一個正義超人,你好難阻止佢, 因為佢仲有把口係學校.

cissy班主任曾經講過佢地成班都係排第8, 起哄上黎禁都禁5住.

伯爵府

醒目開學勳章

伯爵府

morning ar~

伯爵府

醒目開學勳章

子爵府

原帖由 M&A Mom 於 09-5-7 00:48 發表

佢真係鑊鑊新奇鑊鑊金 ...

咁有正義感?!?! 真係唔知係好事定壞事?

子爵府

契媽: mud契女咁叻叻, 可以反身再反身 + 向後爬 好掛住gb呀~

係呢, hm隻牙仔點呀?

子爵府

good morning~

yes, last week can do la.

hm's tooth - still a little pain wow (not always happend and it's ok when not eat) and tel. consulted the doc. and it may be fixed by itself, hence nothing can do now. but, if this case cont'd, may bring him to take away the tooth lor.

原帖由 芸迪 於 09-5-7 09:24 發表
契媽: mud契女咁叻叻, 可以反身再反身 + 向後爬 好掛住gb呀~

係呢, hm隻牙仔點呀?
妹妹1歲la~

子爵府

原帖由 Holmanma 於 09-5-7 09:46 發表

hm's tooth - still a little pain wow (not always happend and it's ok when not eat) and tel. consulted the doc. and it may be fixed by itself, hence nothing ca ...

咁都安樂d, 再觀察下啦~

伯爵府

琴晚去左就近既青少年中心攞暑期班章程,好彩未過時,下星期先入紙抽籤~

區內幼稚園又只得升小一暑期班,太遠既青少年中心呀8月3又話5好,真係冇咩得簡~

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 小BMom 於 09-5-7 11:56 發表
琴晚去左就近既青少年中心攞暑期班章程,好彩未過時,下星期先入紙抽籤~

區內幼稚園又只得升小一暑期班,太遠既青少年中心呀8月3又話5好,真係冇咩得簡~ ...

cissy尋日放學扁晒咀咁同我傾訴..... 呢排體育課玩某些體操項目, xxx同學可以做小導師, 我想學番體操想做小導師呀! 媽咪得5得呀?

男爵府

我早幾日都同CC報左少少暑期班, 近婆婆附近, 方便接送, 費是 CC暑假咁悶.

原帖由 小BMom 於 09-5-7 11:56 發表

區內幼稚園又只得升小一暑期班,太遠既青少年中心呀8月3又話5好,真係冇咩得簡~ ...
:-D

伯爵府

原帖由 tokyleung 於 09-5-7 14:31 發表
我早幾日都同CC報左少少暑期班, 近婆婆附近, 方便接送, 費是 CC暑假咁悶.

cc成個summer都係婆婆到?

伯爵府

原帖由 得意媽 於 09-5-7 13:19 發表

cissy尋日放學扁晒咀咁同我傾訴..... 呢排體育課玩某些體操項目, xxx同學可以做小導師, 我想學番體操想做小導師呀! 媽咪得5得呀?

咁妳同5同呀女再去玩?

男爵府

yes, 我終於可以抖抖, 唔使趕頭趕命.

原帖由 小BMom 於 09-5-7 14:57 發表

cc成個summer都係婆婆到?
:-D

公爵府

原帖由 Holmanma 於 09-5-7 09:46 發表

hm's tooth - still a little pain wow (not always happend and it's ok when not eat) and tel. consulted the doc. and it may be fixed by itself, hence nothing ca ...

係米上門牙?JJ case 就係比 daddy 撞到上門牙,check 過無引至生牙瘡 so e 生話唔怕(只係牙色比其他灰色d 我諗隻牙c咗掛)。But 當開始換牙時要留意牙腳有冇歪了,JJ 就係乳齒牙腳歪了由牙肉位突出牙腳,要提早拔掉!

公爵府

原帖由 芸迪 於 09-5-7 09:23 發表

咁有正義感?!?! 真係唔知係好事定壞事?

但係有d 野佢又好蛇"were"
佢學校d 頸巾要藍色,有次佢留咗係學校,禁個朝米比條灰色佢頂住當,佢 c 都唔肯帶番學。我話你話個理由比老師聽,老師實原諒你。 But,原來佢只怕d 同學話。有d 同學好鬼惡又好鬼曳!搭校車有個好鬼曳,命令 JJ 同另一個係車上溫書

所以成日要同JJ 輔導,唔同成日同邊個埋一堆!

子爵府

no, it's the bottom one.

原帖由 M&A Mom 於 09-5-7 16:50 發表

係米上門牙?JJ case 就係比 daddy 撞到上門牙,check 過無引至生牙瘡 so e 生話唔怕(只係牙色比其他灰色d 我諗隻牙c咗掛)。But 當開始換牙時要留意牙腳有冇歪了,JJ 就係乳齒牙腳歪了由牙肉位突出牙腳,要提早拔掉! ...
妹妹1歲la~

大宅

不過o甘, 我d 朋友話我教女=軍訓

原帖由 得意媽 於 09-5-7 00:27 發表

哈哈! 證明完全5關公安事

首頁

尾頁

跳至