時政擂台

跳至

首頁
34567...9

尾頁

別墅

估唔到一個回覆引到咁多3毛希望你地一下代甚至下下一代喺香港平安生活,幸福美滿!唔會埋怨你地冇為過佢地發聲爭取啦仲有其實讀多啲書,尤其歷史,思考多啲都可以造福人群社㗎!
好行唔送

大宅

hellomiki 發表於 19-6-22 00:57
一句自由大晒 自由去殺人放火都得?自由打警察,自由封馬路,自由做盡壞事.....都可以 ...

大宅

tkykaren 發表於 19-6-22 01:45
估唔到一個回覆引到咁多3毛希望你地一下代甚至下下一代喺香港平安生活,幸福美滿!唔會埋怨你地冇 ...

皁抖喇你

珍珠宮

2019新春慶豚圓 熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

怕鬼咗你哋啦,對住個癲佬,你都唔會出手趕佢啦,咪由佢癲完自己走囉~

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

估唔到一個回覆引到咁多3毛希望你地一下代甚至下下一代喺香港平安生活,幸福美滿!唔會埋怨你地冇 ...

咁你哋多D入去涼冷氣,使用洗手間。

子爵府

唔關英國佬事,係買你怕咋。
上頭落左order,一定唔好俾班暴徒搞商場任何一個地方,之前已經有很多舖頭投訴班人阻住做生意,但呢排太嚇人,太古同舖頭開會話大家要忍讓,唔開放地方只會被攻陷,令店舖職員有危險,店方無奈同意。
唔該唔好咁天真以為太古真係支持你地吧。

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

禁止訪問

2019勳章

子爵府

2019新春慶豚圓

攻民民煮黃屍大晒

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

而家呢班人惡哂,敢唔比咩,敢怒不敢言咋

男爵府

2019勳章

kk2079 發表於 19-6-22 00:25
甘既無恥商場,以後净係入去用佢地厠所,豆零都唔會消費

我d窮人一向買唔起pp 嘅野

男爵府

2019勳章

小華子 發表於 19-6-22 03:12
唔關英國佬事,係買你怕咋。
上頭落左order,一定唔好俾班暴徒搞商場任何一個地方,之前已經有很多舖頭投訴 ...

想開個帖轉移視線。 圍警總隻字不提

男爵府

畀面勳章

kk2079 發表於 19-6-22 01:03
現實生活情況下,大家點樣對付D癲狗同癡綫佬?

同佢地鬥癲?無可能,癡綫佬癡起上來,會同歸於盡,只可以 ...

珍珠宮

2019新春慶豚圓

kk2079 發表於 19-6-22 01:03
現實生活情況下,大家點樣對付D癲狗同癡綫佬?

同佢地鬥癲?無可能,癡綫佬癡起上來,會同歸於盡,只可以 ...

講得冇錯!
果班人真係痴線佬嚟!

珍珠宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

口講為民主、為自由, 但行為跟文革批鬥ㄧ樣??

去稅務大樓示威, 唔比在果度天天返工的人入去大楼, 只歡迎佢地出去, 你地連市民返去 office拎番自己物件的自由都剝奪, 學咩人講民主?

大宅

6x6=36 發表於 19-6-22 00:53
依家自由真係大晒

係“幫大家爭取自由”大哂

公爵府

2019勳章

只有香港沒有呢班垃圾癈青,香港才會平安繁榮

侯爵府

邊個咁趕,一大班癲人,只可以由得佢,人哋商場買佢怕。

子爵府

呢度應該大把人高學歷過d 所謂垃圾大學生。 因為呢度唔係高登得廢青,你係咪入錯forum?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

點敢趕人呀? 唔怕淪陷咩??
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

首頁
34567...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊