自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

水晶宮

嘅曱甴!今早一早俾曱X圍!叫老公打死佢!佢話唔可以對付手無寸鐵 曱甴我真係想成隻拖鞋車埋個衰佬度。。

禁止訪問

大宅

幸福花 發表於 19-6-22 17:50
嘅曱甴!今早一早俾曱X圍!叫老公打死佢!佢話唔可以對付手無寸鐵 曱甴我真係想成隻拖鞋車埋個衰佬度。。:a ...

應該成隻拖鞋車埋隻曱甴度,咁就 very good la

伯爵府

珍珠宮

嘅曱甴!今早一早俾曱X圍!叫老公打死佢!佢話唔可以對付手無寸鐵 曱甴我真係想成隻拖鞋車埋個衰佬度。。:a ...

加油,大大力用拖鞋車埋D曱甴到,幫我車多2 下

男爵府

回覆樓主:

問佢幾時有見過會揸武器的曱甴

水晶宮

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

請問有幾多隻
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。

子爵府

首先車隻拖鞋落曱甴度,再大大力車多隻落c6度

水晶宮

回覆樓主:

我都好驚大強

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

小強趕不盡架!!
放下自在

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我一向會用殺蟲水 噴好多浸死佢哋
總有離別的時候

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

crystal媽咪 發表於 19-6-22 17:59
請問有幾多隻

好多! 全部黑色既!

maria2014    發表於 19-6-22 23:40
fannytan    發表於 19-6-22 18:55
放下自在

水晶宮

回覆 crystal媽咪 的帖子

兩三隻呀!個衰佬昨晚食完荔枝殼個袋冇挷好。我想挷嘅時撲出嚟!

水晶宮

回覆 MSAA 的帖子

我都想呀。。。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

幸福花 發表於 19-6-22 18:10
回覆 crystal媽咪 的帖子

兩三隻呀!個衰佬昨晚食完荔枝殼個袋冇挷好。我想挷嘅時撲出嚟! ...

我見到一隻都…………
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

拖鞋車C6,殺蟲水噴小強

水晶宮

回覆 cattz288 的帖子

唔知點解今年夏天特别多!

象牙宮

幸福花 發表於 19-6-22 18:13
回覆 cattz288 的帖子

唔知點解今年夏天特别多!

呢排又雨又熱! 要出動喇
放下自在

首頁
12345...7

尾頁

跳至