自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

公司有個男同事將啲文件嘢交晒比坐我隔離個男同事做,要出街做嘢又要人同佢一齊出,分明搵笨。仲要將垃圾桶放係人哋枱邊,點解唔放係自己枱邊?

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

男神?

珍珠宮

goldpiglet 發表於 19-6-24 00:59
男神?

男咩神,成個譚炳文咁款,染左髮嘅譚炳文

大宅

xp 發表於 19-6-24 00:58
公司有個男同事將啲文件嘢交晒比坐我隔離個男同事做,要出街做嘢又要人同佢一齊出,分明搵笨。仲要將垃圾桶 ...

我都有同事A將啲食物擺喺同事B個位,要食嗰陣時就去同事B個位度食,污糟都係人哋個位污糟,老闆一出嚟佢一個華麗轉身就走開,老闆只見到同事B成枱嘢食,見到同事B個樣好尷尬 啲人真自私

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

公司有個男同事將啲文件嘢交晒比坐我隔離個男同事做,要出街做嘢又要人同佢一齊出,分明搵笨。仲要將垃圾桶 ...

個男同事冇反擊?
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

SafieldKEN 發表於 19-6-24 08:05
我都有同事A將啲食物擺喺同事B個位,要食嗰陣時就去同事B個位度食,污糟都係人哋個位污糟,老闆一出嚟佢一 ...

我都遇過呢d咁pk同事

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

SafieldKEN 發表於 19-6-24 08:05
我都有同事A將啲食物擺喺同事B個位,要食嗰陣時就去同事B個位度食,污糟都係人哋個位污糟,老闆一出嚟佢一 ...

b又會忍a呢? 最憎人整污糟自己張枱!!
放下自在

大宅

xp 發表於 19-6-24 01:01
男咩神,成個譚炳文咁款,染左髮嘅譚炳文

染髮譚炳文

禁止訪問

大宅

cattz288 發表於 19-6-24 09:08
b又會忍a呢? 最憎人整污糟自己張枱!!

B見大家同事,話A怕會反面

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

SafieldKEN 發表於 19-6-24 14:20
B見大家同事,話A怕會反面

好難出聲? 就咁直接講囉, 食就返自己位食
放下自在

珍珠宮

首頁

尾頁

跳至